25-06-2014، 14:00
(آخرین ویرایش در این ارسال: 25-06-2014، 14:01، توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ.)
(25-06-2014، 13:57)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-06-2014، 13:51)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اون که اره :|
(25-06-2014، 13:45)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من؟! ._.
جالب اینجاس چقدر لویی رو دوست داره نامرد
(25-06-2014، 13:46)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خُ راس میگم دیگه بابات سگه ._.
فـآطـی ! }:
نـههههه )):
(25-06-2014، 13:52)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
احمد پسر خوبیه!
گمون نکنم به دل بگیره-_-
بهش فک نکن(:
می دونم !
قصد بدی نداشت !
فقط می خواس اذیتم کنع ! (ـ_ـ*)
اهـورآ ))):
3 ماه زیــآده ! ))):
(25-06-2014، 13:52)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اهورا همچینم شلوغ نیستا |: !
رُکی اینجایی ؟ :| نویسنده میشی تو یا نَ ؟ :|
فاطی ؟ ._. آوآتارتو عوض کن ._. هـِی فک میکنم خودتی اعصابم خورد میشه ||: !
نمی شم !
مثه چشم رو هم گذاشتنه عزیز(:
(25-06-2014، 14:00)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-06-2014، 13:55)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بیـا منو بخور خُ -__-
گـمشو بـاو .
من کـی بـا کسی اینطوری بـودم ؟؟!!
جز 1 نفـر کـه اونم خـودش مثـه الـاغ اومد بین حـرف منو امیر . که اخطار گرفتم و . . . داستـان .
.
کـِـی با شمـآ چنین رفتـآری داشتم ؟
یکـم فک کن بعد بیـا بگو دعوا میکنی و بهش میپری .
خـدافـظ اُل بکس.
مگه من چی گفتم ؟! -_-
نیگا چجوری دعوا میکنی با آدمـ ـ_ـ
ای بابا ـ_ـ
(25-06-2014، 13:55)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه ._.
اینجاس?|:
جیغغ عذاب وجدان گرفتم T_T
چرا عذاب وجدان?.__.
خوبی?