امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دلایل بمباران لندن-سخنرانی هیتلر

نقل قول: شما اصولا در تحلیل مسئله مشکل داری و از ریشه مفاهیمی که در ذهنت است مشکل داره برای همین سوال هایی مطرح می کنی که اصلا صورت مسئله اشتباست! برای همین هم به جواب اشتباه می رسی.
جناب صابر این نظر من نیست.جناب1939,آریو برزن,درجست وجوی حقیقت و... همگی در این مورد با من هم عقیده هستن.

می خواهید از اونها سوال کنید که حمله به لهستان کار درستی بود یانه؟
بعد می فهمید استدلال من تنها نیست.من این رو از دوستان نازی مون فهمیدم وفهمیدم هیتلر مقصر شروع جنگ نبود.
نقل قول: مطمئنا اگر حمله نمی کرد بهتر بود و با غیرت تر.
اون جنایت لهستانی هارو کی پاسخ می داد؟
جنایتکاران رو کی به سزای اعمالشون می رسید؟
صلیب سرخ هیچ واکنشی نشون نداد.
چرا جامعه ملل در مقابل این کشتار مردم آلمان سکوت کرد؟
دادگاه لاهه چرا چیزی مطرح نکرد؟
امریکای مدعی حقوق بشر چرا چیزی نگفت؟
وبدتر اینکه دولت لهستان آشکارا این موضوع رو در رادیوش اعلام کرد ودر آن نقش داشته.
در این کلیپ توضیح داده

درویکیپدیا نیز اومده.
درعوض استالین با هیتلر ومردم آلمان همدردی کرد وگفت که این بشرکش هارو با کمک هم به سزای اعمالشون می رسونیم وشرق وغرب لهستان رو کوبوندن.

آیا سکوت در مقابل این آدم کشی کار درستی بود؟این طور اونها تشویق می شدن واقدامشون رو ادامه می دادن وآلمان هارو تحقی می کردن.

نقل قول: یا مثلا الان ما پا شیم بریم حمله کنیم به عراق چون غرامت ما رو نمی دهد و این قدر خسارت زد به ما و هموطنان ما رو شهید کرد!!
این موضوع فرق داره جناب صابر.
اون مال چند سال پیش بود وقضیه جنگ تموم شد وصلح شد.
اما این کار لهستانی ها که تحت الحمایه دولتشون انجام گرفت چه پاسخی می بایست بهش داده میشد.
این مثلا مثل زمانیست که کشوری به ما حمله کنه وهمین طور مردممنون رو بکشه وما هیچ چیزی نگیم ومقاومت نکنیم.
درصورتی که حمله استالین به لهستان شبیه همون چیزیست که شما می گید.(گرچه لهستانی ها بازهم کمونیستارو می کشتن)
اما حمله هیتلر از نوع کینه نبود بلکه غیرت بود.
کینه با غیرت فرق داره.
بعدش بنده صرفا از روس ها حمایت نمی کردم بلکه از انسانیت وحق حمایت می کنم ودر اینجا حق وانسانیت با هیتلر هست بنابراین من از دوستان نازی مون در اینجا کاملا حمایت می کنم زیرا حرفون درسته وبرحقه.

اینجا پوستر
یک سرباز لهستانی در جریان جنگ داخلی لهستان درحال کشتن رفقای ما هستن
اینم لینک ویکیپدیا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://en.wikipedia.org/wiki/Polish–Soviet_War

لهستانی ها نه تنها آلمانی هارو بلکه کمونیست هارو نیز می کشتن.
لنین بسیار از این کار آنها خشمگین شد اما قدرتی نداشت که بتونه ارتشی بفرسته وقوای لهستان که تحت پوشش مستقیم غرب بود رو نابود کنه وبه استالین گفت که زمانی که ارتش سرخ قدرتمند شد باید به فنلاند ولهستان حمله کرد وانتقام این کشتار رفقا رو گرفت.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
"دختر و افسر مرزی"

((...زنده باد صلح بین المللی,مرگ بر جنگ افروزان...))
استالین_آخرین سخنرانی سال 1952
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
 سپاس شده توسط 1939 ، kian dadgar

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: دلایل بمباران لندن-سخنرانی هیتلر - ☭Nicola☭ - 01-08-2012، 17:06

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان