24-06-2014، 23:01
کریستیانو رونالدو ، کاپیتان تیم ملی پرتغال پس از تساوی با آمریکا با خبرنگاران مصاحبه کرد.
بازیکن رئال مادرید گفت:” بازیکنان جوانی در زمین حضور داشتند که اذیت شدند و فشار را تحمل کردند. ما می خواستیم پیروز شویم اما امکانش نبود. نمی دانم که چرا پیروز نشدیم اما من همه تلاش خودم را انجام دادم که ناموفق بودم.”
رونالدو در مورد شرایط بدنی پرتغال گفت:” در جایگاهی نیستم که پاسخ این سوال را بدهم. آن طور که می خواستم نتوانستم در بازیهای جام جهانی حضور داشته باشم. می خواستیم بهترین نتیجه را بگیریم و سربلند باشیم. روی کاغذ هنوز شانس داریم اما همه ما می دانیم که این یک ماموریت غیرممکن است. به هر صورت این فوتبال است و هر اتفاقی در آن ممکن است که رخ بدهد.”
بازیکن تیم ملی پرتغال در مورد اثر خستگی روی افت عملکرد این تیم بیان کرد:” دلایل متفاوتی می تواند وجود داشته باشد. همه ما فصل های طولانی و مشکلی را در باشگاه هایمان داشتیم اما همه بازیکنان حاضر در جام جهانی چنین شرایطی داشتند. دلیل نتیجه نگرفتن ما عدم تعهد نبود. همه تیمها برای پیروزی به این جا آمدند و ما هرگز جزء بخت های قهرمانی نبودیم. امید به قهرمانی پرتغال یک امید خیالی بود چرا که در فوتبال هر اتفاقی امکان پذیر است اما تیمهای دیگری هستند که سازماندهی شده تر کار کردند و شایستگی هایشان نسبت به ما بیشتر بود.”
وی در مورد شرایط مصدومیت خودش تصریح کرد:” عملکردم را با مصدومیتم توجیه نمی کنم. ماجرای مصدومیتم متعلق به گذشته بود و حالا در این جا هستم تا بهترین عملکردم را داشته باشم. مطبوعات هر روز در مورد شرایط زانو ، تاندون و … اعضای مختلف من می نویسند تا فروش بیشتری داشته باشند اما چنین موضوعاتی ارزش صحبت کردن ندارند. من با تمام وجود و قلبم در این جا هستم تا به تیم کمک کنم که به هدفش دست پیدا کند. حالا باید دید که در بازی بعدی چه اتفاقی رخ می دهد.”