امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】

(23-06-2014، 21:25)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2014، 21:24)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2014، 21:23)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2014، 21:21)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2014، 21:19)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونی باید باهاش کنار بیام اما نمیشه 
تا وقتی ازش حرفه و جلو چشممه نمیشه چیکار کنم Sad

آخرش فقط تنهآیی پس چه هتر که عاشق نشی بعدم اگه عشق واقعیت باشه دیگه هرگز نمیتونی کس دیگه ای رو دوس داشته باشی پس یا فراموشش کن یا به دستش بیار!
خواستم فراموشش کنم نشد حالم بدتر شد
میترسم یه جورایی دختربازه!!
میگه دوسم داره ادم شده ولی نمیتوونم باور کنم
cry girl

تو چی دوسش دآری؟
اره خیلی...

الان 99 % پسرا دختر بازن عموما عوض نمیشن واسه مین رابطه برقرار نمیکنم!!!ولی اگه خیلی دوسش داری کاری نمیشه کرد بآهاش باش!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】 - ◄Iяαи► - 23-06-2014، 21:28

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان