امتیاز موضوع:
  • 41 رأی - میانگین امتیازات: 4.61
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

جــــــآم جــــهـــآنــی ۲۰۱۴ تـآ ۲۰۲۲ بـآ فـــلــشــخـــور

کریستیانو رونالدو، مهاجم تیم ملی فوتبال پرتغال در پی تساوی 2 بر 2 بامداد امروز (دوشنبه) این تیم مقابل آمریکا در چارچوب مرحله گروهی جام بیستم گفت: شاید پرتغال یک تیم متوسط است و اگر بگوییم که ما تیمی سطح بالا هستیم، دروغ گفته‌ایم.

جــــــآم جــــهـــآنــی ۲۰۱۴ تـآ ۲۰۲۲ بـآ فـــلــشــخـــور

ما چندین بازیکن خود از جمله فابیو کونترائو را به دلیل مصدومیت در اختیار نداشتیم و از طرفی دیگر نمی‌توانسیتم از په‌‌په که محروم بود بهره ببریم. تمام این مسائل باعث شد تا در بازی مقابل آمریکا دست‌مان بسته‌تر باشد. پرتغال تیمی محدود است و در بهترین سطح خود نیست. همین موضع باعث می‌شود تا قادر به شکست تیم‌های سطح بالا نشویم.

وی افزود: معجزه‌ای هم وجود ندارد. پیش از شروع مسابقات هم می‌دانستیم که در گروه دشواری قرار گرفته‌ایم و باید با تیم‌هایی رقابت کنیم که شاید از ما بهتر باشند. هرگز هم به این موضوع فکر نکرده‌ام که می‌توانیم به قهرمانی جهان برسیم. باید واقع‌بین باشیم، چون می‌دانیم که سطح تیم پرتغال چیست.

مهاجم 29 ساله تیم ملی پرتغال که با مصدومیت زانو خود را به بازی‌های جام جهانی 2014 رساند، گفت: نمی‌خواهم با صحبت در مورد مصدومیتم خودم را توجیه کنم، چون آب از سرم گذشته است. من اینجا هستم تا بجنگم و تلاش می‌کنم تا بهترین عملکردم را برای پرتغال داشته باشم. سعی می‌کنم در زمین هم دوندگی خودم را داشته باشم و چیزی در مورد مصدومیتم نگویم.

ستاره پرتغال تصریح کرد: هر روز هم در روزنامه‌ها چیز جدیدی در مورد زانوی من و موارد دیگر می‌نویسند به خاطر همین نمی‌خواهم خودم را توجیه کنم. من اینجا هستم تا با جان و دل به پرتغال کمک کنم.

رونالدو با فروتنی گفت: با توجه به انتظاری که از خودم داشتم و نتوانستم عملکرد دلخواهم را در این تورنمنت به نمایش بگذارم خودم را لایق این نمی‌دانم که اینجا باشم و پاسخ شما را بدهم. شاید بازیکنان ما فصل طولانی را در تیم‌های باشگاهی خود داشته‌اند ولی بازیکنان تیم‌های دیگر هم درگیر بازی‌های لیگ‌های داخلی، جام حذفی و حتی لیگ قهرمانان بوده‌اند و نمی‌شود از این بابت بهانه‌ای بیاوریم.

مهاجم رئال‌مادرید در پایان خاطرنشان کرد: به این موضوع اعتقاد ندارم که پرتغال به خاطر کم‌کاری بازیکنانش در این تورنمنت نتیجه نگرفته است. تمامی تیم‌ها برای کسب پیروزی پا به زمین می‌گذارند. می‌دانستیم که در این رقابت‌ها تیم مدعی نیستیم و هرگز هم نبوده‌ایم.
[img]http://دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جــــــآم جــــهـــآنــی ۲۰۱۴ تـآ ۲۰۲۲ بـآ فـــلــشــخـــور [/img]
پاسخ
 سپاس شده توسط _єяяσя_ ، Nazanin♥Xavi ، Xavi Hernandes ، | NEON DEMON |
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
کریس رونالدو: پرتغال یک تیم متوسط است! - Hadis Messi - 23-06-2014، 15:49
نتیجه بازی - 30Ḱᗩᔕ - 26-06-2014، 21:10
نتیجه بازی - 30Ḱᗩᔕ - 26-06-2014، 21:13
نتیجه بازی - 30Ḱᗩᔕ - 27-06-2014، 7:45

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  مسابقات WWE | فین بلر vs ادج اکستریم رولز ۲۰۲۲
  کشتی کج ایرانی (IPW) | شکوه ایرانی ۲۰۲۲
  مسابقات WWE | د شیلد vs اولوشن اکستریم رولز ۲۰۱۴
  تنیس اپن استرالیا تا سال ۲۰۲۲ برگزار نخواهد شد؟
  رونالدو تا سال ۲۰۲۲ در یوونتوس
  جام‌جهانی تالو به سال ۲۰۲۲ موکول شد
  کرونا کارگران جام جهانی ۲۰۲۲ را در هم نوردید
  پردرآمدترین ورزشکار زن جهان در سال ۲۰۱۴ + عکس
  پردرآمدترين ورزشکاران دنيا در سال ۲۰۱۴
  عضو کمیته اجرایی فیفا: جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر برگزار نمی‌شود

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 55 مهمان