(19-06-2014، 21:26)cayman نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شما توی انجمن یخچال فریزر مدیر نبودی ؟
شما به نوه رسولله احترام بذار از سقف برو بالا الهه اکبر
(19-06-2014، 21:27)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نوه رسوال الله ذهن خودت از همه کثیف تره وگرنه اون پایینی که من گفتم رو به عنوان پایین تنه به حساب میاوردی .. من منظورم کف پاش بود
(19-06-2014، 21:25)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-06-2014، 21:24)றДЯZ!Єђ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نـوه رسول خـدا ؛ آوآتار شوما لُختـه (* ..)
همین کـه توجه نامـحرمو ب خـودش جلـب کـُنه ، از نظر اسلام ، حرام اصـد :V
تو که پایینشو ندیدی شاید شلوار پوشیده باشه :/\
منظورت از پآیینش دقیقاً کجآست ! ؟ :|
شرم حیآ نداری ! ؟ :|
بدمت بردآرن سآندیس خور ارشآدت کنند !
(19-06-2014، 21:28)றДЯZ!Єђ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-06-2014، 21:25)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-06-2014، 21:24)றДЯZ!Єђ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نـوه رسول خـدا ؛ آوآتار شوما لُختـه (* ..)
همین کـه توجه نامـحرمو ب خـودش جلـب کـُنه ، از نظر اسلام ، حرام اصـد :V
تو که پایینشو ندیدی شاید شلوار پوشیده باشه :/\
وقتی ک بالا تنش لُخـت باشه ، پـآیین تنشُ نمیاد خودشو بستـه بنـدی کُنـه کـه :||
باید از نوه رسول الله هم که شده باشه شرم کنه .. .__.