19-06-2014، 11:21
(19-06-2014، 11:18)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-06-2014، 11:14)றДЯZ!Єђ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حالا مدیرا نزنن این اکانتو هم محروم کنن ، بدبخ شم ?
فک کنن واس تنوع با ی اکانت دیه اومدم !
عرفان ک ندید ، میزنه محروم میکنه .. :|
تینا برا درس کردن این اکانتت دلیل داری!
(19-06-2014، 11:15)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-06-2014، 11:06)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.صابر باید از رو جنازه ی من رد بشه دفه بد تو رو مدیر کنه ((((:
(19-06-2014، 11:03)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-06-2014، 10:58)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دادا خدایی حق من بود
حالا مبارکش باشه ولی خب!
دادا خدایی حق اون بود !! تو نسبت به اون فعالیتت یک سومم نبود (: منم تقصیر ندارم !! دو تا مدیر مخالفت کردن !!
(19-06-2014، 11:01)றДЯZ!Єђ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نـــه باو ):
اره امیر میتونی ؟؟؟؟؟
مرضیه صابر بم گفت شب رمز تو رو میده به من !!
که بدم بهت (: تا شب صب کن !! فعلا سرش شلوغه !!
شب باش رمزو بت بدم !!
کدوم مدیرا مخالفت کردن?((:
حداقل من اسپم نمیدم|:
انشالله دفعه بعد کی مدیر میشیم?
دس شما درد نکنه|:
ینی من اینقد بدم?
عرفانُ نمیشناسی آرین ? :|
فک میکنه الکی اکانت زدم با این اومدم -_-
اح خدا چقد تُف شانسم من :|||||
همین صُب اومدم پست دادما .. -_- ی دفه ای دستم خورد ب خروج :|
شانسه این ؟ نه واقعا این شانسه ک من دارم ؟