18-06-2014، 15:52
(18-06-2014، 15:51)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-06-2014، 15:47)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باووشه عشخم^_^
تــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــآآآآآآآآآآآرآآآآآآآآ >ـــــــــــــــــــــــــــــــــــ<
نــــــــــــــــــــــــروووووووووو ))))))))))))))":
(18-06-2014، 15:49)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بکش بیرون توئم :|
(18-06-2014، 15:44)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-06-2014، 15:39)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نشانه های سوختگی دماغه نه؟؟؟؟
هع!
تو حرس بخور!
من امروزمو برا تو حروم نمیکنم!
حالو حوصلتو هم که ندارم...
واسه خودت تا ردا ویز ویز کن...
برو 4 تا تیکه از ت نت پیدا کُن .. انقد ب مغزت فشار نیار ... مُـخت دچار پـریــ*ـود میشه (: !
بعدش بیا اینجا حرف از سوختن بزن (: ! فعلا اونجات داره میسوزه بدبخ ! :|
حرص چیو بخورم ؟ تو برو فعلا بـِزا واس شوهرت :|| !
میتونی خفه شی .. منو وادار نکن ی کاری کُنم کف و خون قاطی کُنی .. پس خَف بمیر .. (:
خودت میدونی حرس چی..
منم میدونم..
حوصله حرف زدن و دعوا هم ندارم...
وگرنه دهنت صاف بود...
آهان ،اینم یادم نره بگم...
عرضه داشته باش جلو خودم بحرف ..نه پشت سرم...
اینجوری نشون میدی چقد ازم میترسی...
دافسس...
(18-06-2014، 15:49)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نرووو )))):
مـــن میــــــرم -ــــــ-
تـآرا ..
خـــودافــــــس جیگملــــــــــم ^ــــ-
(18-06-2014، 15:49)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-06-2014، 15:48)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اینو بخوریم؟
(18-06-2014، 15:46)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من بیشتر عشقو .__.
دوسمت دارم._.
(18-06-2014، 15:47)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منو بخورین <:
همه مواد را با هم مخلوط کنید....
تارا آماده اس:V
(18-06-2014، 15:47)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
الان 145 بودا:|
پارازیت نیا
ایییی:|
حالا که منو دُرُس کردی باید منو بخوری
کَلَش واسه منه-_-