(13-06-2014، 19:21)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یره نیست یوروئه....
(13-06-2014، 19:20)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.برو یَـره V:
ما مشدی ها از همتون بهتر صحبت میکنیم-_-:|
پسر خاله زوروئه...
دیگه تارا اومد نمیشه بقیش رو گفت-_-
(13-06-2014، 19:22)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بدم میاد ازشون:|
(13-06-2014، 19:20)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-06-2014، 19:17)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ما مشدی ها از همتون بهتر صحبت میکنیم-_-:|
(13-06-2014، 19:12)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شیوا:|؟
وات د .....
بای._.
(13-06-2014، 19:12)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چ زبون چرتی دارید:|
سلام فلسطینی:|
یه کلمه ی سیرجانی =))
توی واتساپ خواهرم کلمات ایل سیرجانی هس حیف نمیتونم اینجا بذارمش صوتیه خیلی باحاله .. ( من خودم چن تا از کلمه هاشون بلد نبودم :| )
معنی لـَــرد : بیرون :|
خفه بمیر :|
ما مثل ادم صحبت می کنیم :/ من خودم اینجوری صحبت نمی کنم بعضیا صحبت می کنن .__.
فقد تــــرانیـــآ *-_-*
مشـدیا لهـجـه دارن :|
خُنُـــــک :|