11-06-2014، 13:20
(11-06-2014، 13:17)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اسم کاربریمـ رو تغییر بدمـ به این ؟! ~~> Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~ɢɪʀʟ
کلا به نظرم ننگ دایرکشن رو از اسمت پاک کن! بزار پیت بال فنز :)))))))))))))))))
(11-06-2014، 13:18)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
انقد از ین بازی خوشم میاد ..
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/playg.php?code_game=995
\: فقد اصن ترسناک نی -ـــــ-
یادش گرامی تمومش کردم:|
(11-06-2014، 13:18)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-06-2014، 13:13)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دوستاش غلط می کنن خودم میرم دنبالش :|
(11-06-2014، 13:11)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-06-2014، 13:08)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-06-2014، 13:07)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
امروز دهنم سرویس شد :|
داشتم میومدم از طبقه دو ، از پله هایه مدرسه افتادم :|
بعد مدیرمون تو طبقه 2 بود میگف یا ابرفرض یا ابرفرض
ینی قرمز شده بودآ :|
خوشحالم ک زندم و درکنار شما ایستادم :|
+ موقعی هم ک اومدم رفتم بیرون :| اوووف ! رفتم صادقیه |:
بنزین هم نداشتیم ، تا اونجا هی میگفتیم صلوات صلوات :||||
آخرم رفتیم اسکول شدیم برگشتیم :|
مدرست کجاست؟ .____.
میخوای چکار ؟ .__.
میخوام با پرایدو بیام دنبالت دوستات از حسودی به خاطره بابای خوشتیپت بمیرن:|
باشه اصلا تو برو! نزاری اصلا دخترت یه موقع به خودش به باله ها باشه؟