11-06-2014، 11:17
(11-06-2014، 11:13)NeginNg نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من چند تا سوالا بلد نبودم ... نا امید شدم ... دست به دعا شدم .. یهو خدا کمک فرستاد برام .
(11-06-2014، 11:11)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-06-2014، 11:06)NeginNg نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اول منو فرستادن سالن بغلی .. تنهای تنها تو تاریکی ..
(11-06-2014، 11:01)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ايووووووووووووووووول چ معلم باحالي
لعـنتی فـلش حـال نمیـده بـه مـآ . . .
نـامحـدود چقدر چـرته . . . برم ارتقـا بدم . . .
امـروز داشتم تقلب میدادم معـاونه منو بلـند شو برو پیش ساله اولی ها بشین تا جفت پـا نرفتم تو صورتت ..
یه لـحظـه یاد نیـجاتسو افـتادم ..
رفتم پیش اولا معلممون اونجـا بود . نشستم کنارش همه رو بهم گفت . . . .موقع رفتن یه سر به کلاسمون زدم
دیدم همه مثه لشکـر شکست خورده نشستن در و دیوارو نگاه میکنن .
دلم براي بچه هاي کلاستون سوخت
مدیرمون منو دید دلش سوخت .. بهش گفتم اینجا تاریکه چشمم نمیبینه ..
منو برد اون طرف ... معلمش توپه ... تقلب میده در حد المپیک /// سه صفحه همرو تک تک بهم گفت .
تو هم کلي حال کردي اره ؟