(10-06-2014، 9:22)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اگه قرار باشه با ک*شرآیـه یه نفر اینو بگی ..
(10-06-2014، 9:20)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-06-2014، 9:15)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.برو بچسب به فاطی ، احمت !! -_-
(10-06-2014، 9:12)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.رکی آخ آدم کمه؟ :|
(10-06-2014، 9:11)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
احمت؟! :/
بله ! ؟
(10-06-2014، 9:12)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
:| بعضی = ؟!
چقد خنگی نوه ! :|
منظورم نفهمیدی کیع ! ؟
رکی بود ! :|
:|
خدایـــــــــــآ!!!!! :|
این کِ زن داره!
کلا دوره احمدو خط بکش.. -______-
(:3
احمت دوره منو خط نمیکشه !! |||||||:
من فقط بدونم کی رفته به احمت این ک*شرارو گفته ..
یعنی رسما جد و ابادشو ... |:
آره بیچآره !
من فهمیدم حآلآ هر کآر بخوآی بکن من بآور نمیکنم !
هرچی می خوای بگو !
یکی بهت گفته و تو هم باور کردی !!
اگ راس میگی پوخ رو بهم نشون بده ؟!
هــآع ؟!
(10-06-2014، 9:22)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هوی جوجو !! :|
(10-06-2014، 9:21)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خونزار دیگه بچه شدی
(10-06-2014، 9:19)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هر غلطی میخوآی بُکُنی ،بُکُن ..
تا وقتی تو اون شکلک رو میزاری منم مینویسم
بچه خودتی که با این جمله های مزخرفت گ**** مارو !! |:
درس برحرف با رها و بس کن !