03-06-2014، 14:27
(آخرین ویرایش در این ارسال: 03-06-2014، 14:27، توسط mohammad619.)
از کجا میدونید دوست دختراش هست هانننن؟؟؟؟از کجا میدونید؟؟؟؟تا کی می خوایید قضاوت نادرست کنی؟؟؟؟هان؟؟؟؟بس نیست این همه قضاوت نادرست؟؟؟شاید از فامیلاشون باشه؟مگه تو فامیلشون امکان نداره دختر باشه هان؟؟؟
(03-06-2014، 14:08)مبینافرزین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو هم زمانی ثابت کنی دوست دختراش هست منم دهنمو میبندم
(01-06-2014، 20:16)مملی2013 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-05-2014، 17:12)مبینافرزین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو که فقط فرزاد فرزین گوش میکنی دیگه چیمیگی ؟؟؟؟ درستم با آرمین حربزن
خاک برسر هوس بازش!!
حالا بد نمیخونه ولی این دیگه چه جورشه!!
یارو با همه میگرده توقع داره تنهاش نذارن!!!
من دیگه حرفی ندارم:|
اتفاقا من فقط فرزاد فرزین گوش نمیدم همه رو گوش میدم ولی از بین اینا فقط فرزادفرزین رو دوست دارم...
من نظرم شخصی بود و با طرفدار هاش کاری نداشتم
(01-06-2014، 21:25)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دخترا با آرمین عکس انداختن آرمین که نیومده بندازه
(29-05-2014، 17:12)مبینافرزین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ببین درست حرف بزن
خاک برسر هوس بازش!!
حالا بد نمیخونه ولی این دیگه چه جورشه!!
یارو با همه میگرده توقع داره تنهاش نذارن!!!
من دیگه حرفی ندارم:|
من روی آرمین تعصب دارم
دست خودم نیس
یهو دهنم باز میشه دیگه هیچی نمی فهمما
می...نم به فرزاد فرزینا
این دخترا اومدن با آرمین عکس انداختن آرمین که نیمده بندازه
بایدم اینطور باشی...چون اخلاق طرفدار های آرمین به خودش میره
شما هر موقع به من ثابت کردی که اینا همشون فقط طرفدار هاش بودن و فقط آرمین با ی نفر بود من دهنو میبندم