01-06-2014، 18:31
(01-06-2014، 18:29)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-06-2014، 18:23)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.F.U :||
گهه نخور .. نورا ادامه بده :|
تو فقد مال منی تو فرشته ی دوست داشتنی نمیتونی بد بشی تویی که مال منی ..
تو فقد حق منی .. تویی که شیشه ی عمر منی نمیتونی بشکنی تو خودت جون منی ..
دست دست دست دست دست دست دست دست دست دست جیغغ آ حالا -_-
چقد عاشقتم تموم دنیامی تو همون ستاره شرقی شب هامی چقد عاشق اون رنگ چشماتم باهام حرف بزن من عاشق حرفاتم
چقد عاشقتم تموم دنیامی تو همون ستاره شرقی شب هامی چقد عاشق اون رنگ چشماتم باهام حرف بزن من عاشق حرفاتم
وجودت گرمه مث آتیشه دلت جنس شیشه دیگه بی تو نمیشه
حالا دیگه وقتشه که دل من و تو ما بشه و پیشم باشی همیشههه (اینم اصل آهنگ :| دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=98475 )
آهنگ پروفایلشو گوش کُنید :|
:p325: *^____^* :|
(01-06-2014، 18:25)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.|: hisss -___-
من دارم اهنگ پروفایل احمد رو برا فاطی میخونم که ب حرف بیاد این بشر :|
(01-06-2014، 18:27)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فاطی
*^__^* ؟!
فک کردم دیه منو دوس نداری .__.