31-05-2014، 20:51
(31-05-2014، 20:46)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-05-2014، 20:39)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اهورا پیشه من راحت باش (:
(31-05-2014، 20:35)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-05-2014، 20:28)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اهـورآ ^_^
(31-05-2014، 20:26)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خـُــب ! -_-بـآیـد بـکـنـم خـوب تـمـرکز ! -_-
تـآ رو تـخـتـم بـکـنـم ..
از دمـَـر ** ! -_-
بـزنـم شـیــ* م*ز ..
بـشـه کـمـر پــ* ..
نـورشـم خـآمـوش مـ3 تـولـد -_-
هـآر هـآر هـآر ! :V
زشته رکی
زیز هجده هستنا
خشی چه گ*ی خورده تو اون دوران:V
یعنی این اهنگش با فا*شه خونه جنگلی و خنده و دآف بازیش فوق العادس *_*
عاشقشم ^_^
(31-05-2014، 20:29)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کـُــ* |:
(31-05-2014، 20:26)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خـُــب ! -_-
بــآیـد بـکـنـم خـوب تـمـرکز ! -_-
از دمـَـر ** ! -_-
بـزنـم شـیــ* م*ز ..
بـشـه کـمـر پــ* ..
من سانسوریاتو متوجه نشدم چی بودن -ــــ-
شیر موز |:
پــُـر |:
(31-05-2014، 20:29)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.رآس مـیـگـع -_-
خـُــب ! -_-
بــآیـد بـکـنـم خـوب تـمـرکز ! -_-
از دمـَـر ** ! -_-
بـزنـم شـیــ* م*ز ..
بـشـه کـمـر پــ* ..
برو درستُ بخون خر خون :|
ترم اولم خرخونی کرد من شاهد بودم !
خـونـدم ^_^
انـقـدر سـخـتـه بود خـآ** مـ** |: