31-05-2014، 18:33
(31-05-2014، 18:31)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.لـولـو خـوردَتــت |: ..
(31-05-2014، 18:29)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خو تو که شمارمو حفظی....
(31-05-2014، 18:26)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آخه تیکه پروندی واس همون گفتم (:
هدفی نداشتم فاطی !
گفتم به شماره دادن و گرفتن ادامه بدید ! :|
فک نمیکنم باید حتمن هدفی داشته باشم !
(31-05-2014، 18:26)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خطمـو عوض میکنم من :| !!
حالا چرا خجالت میکشی؟؟؟
شمارشو میخوای بگو دیگه....
یادداش کن:|
بهم از اون یکی خطت زنگ بزن:|
(31-05-2014، 18:30)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نوه خر:|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: Adl!g+، Directioner girl، First Star، frost، ××~بهتـــرین××~، ♛ℯℛℱἁℵ♛، ♪ jade ♪، ツ נڅــ ـ ـ ـےツ*
مـرضـی : ^_^
نورا : /:
فاطی : -_-
نیایش : |:
مرضی : 0_0
نمـیشـنـآسـَم |: ..
عرفــــان: دآدآشــی خــیلی عــــــ*ــنی -_-
خودم !؟ ×_×
من کوشم پ؟