31-05-2014، 18:29
(31-05-2014، 18:26)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.||:
(31-05-2014، 18:26)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.حالا چرا خجالت میکشی؟؟؟
(31-05-2014، 18:22)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اجـــــــب میخواین اینم به راه راس هدایت کنین ||: شماره اینم ؟ @__@
(31-05-2014، 18:20)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شما هم از خدا خواسته.....
آیس به این رضـا یه چیزی بگو T__T
(31-05-2014، 18:17)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ستی ؟! -___-
سلام !!!
چرا به من نگفتی شوهر کردی ؟! >_<
(31-05-2014، 18:17)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عه عه عه ..
عجبا:|
باز کو حالا میتونی یه شر دیگه درست کنی:|:|:|
عمه ی من بود دو رقم آخر شمـارمو میخواس ؟! :|
خُف بمیر رضـا *-__-*
و عمه من بود که گفت میدونستم چ نقشه ای تو سرته....
خو شما اگه میدونستی....
پ گـــــ**ه خوردی که دادی:|
شمارشو میخوای بگو دیگه....
یادداش کن:|