29-05-2014، 19:00
(29-05-2014، 18:58)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-05-2014، 18:53)* Exceptional girl * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو گفت وگو دعـوا کردیـن..!نزار برمـ پستاتو پیدا کنمــآ..!(:
(29-05-2014، 18:52)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اشتیباه گرفتی من با فرید دوا نکردم واسه مدرسه نیومدم
(29-05-2014، 18:49)* Exceptional girl * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آره اسمتو یادمـ اومد..!(:
(29-05-2014، 18:44)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آرع...عسل..!
منـو یادتـه...؟!
من..مهیــآر..!
عسل کیه؟/خدا شفات بده من شیوام
به خاطره نامـه کاربریت گفتـمـ..(:
تو بعدِ دعــوایِ حسابــی با فریـد-رومـل دیگـه نیومدی..!درستــه..؟!
حالا تو کی هستی؟؟؟
paria/1
ســآرا..؟! تو و صادق..با هــم آره..؟!
آها بگو پریا !!!111تو ک میگی مهیار

اره خوب من با رومل خیلی دوام میشد سر تبعیضات پست و مقامی ولی هیچ وقت فلشو ب خاطر اون ول نکردم
درس بین من و فلش جدایی انداخت