28-05-2014، 17:05
خوب آدم خسته می شه از قیمه و قرمه سبزی.. بعضی وقتها باید ابتکار به خرج داد
تارت غذای لذیذیه که به عنوان عصرانه ویا یه شام سبک و یا برای مهمونی در کنار غذاهای دیگه استفاده میشه
مواد لازم برای خمیر تارت:
آرد الک شده 1 پیمانه
زرده ی تخم مرغ 1عدد
کره 50گرم
نمک 1/4 قاشق چایخوری
آب 1 الی 2 قاشق سوپخوری(به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد)
مواد لازم برای مواد داخل تارت:
گوشت چرخ کرده 100گرم
فلفل دلمه ای خورد شده 3قاشق سوپخوری
رب 1قاشق سوپخوری
نمک،فلفل،ادویه ی گوشت به میزان لازم
پیاز 1 عدد نگینی
پنیر پیتزا به میزان لازم
طرزتهیه:
آرد رو با کره مخلوط کنید و با نوک انگشت ورز بدید تا شبیه خرده نون بشه و کره به خورد آرد بره
زرده ی تخم مرغ و نمک رو اضافه کنید و مخلوط کنید.
آب رو به خمیر اضافه کنید، فقط آب رو کم کم به خمیر اضافه کنید که خمیر زیاد شل نشه(تا اندازه ای که خمیر به دست نچسبه).
خمیر نیازی به ورز دادن زیاد نداره. خمیر رو داخل نایلون قرار بدید و به مدت 1ساعت بذاریدش تو یخچال.
توی این مدت مواد داخل تارت رو آماده کنید:
پیاز رو خرد کنید و داخل تابه با روغن سرخش کنید، زردچوبه رو بهش اضافه کنید و یه تفت کوچولو بهش بدید،گوشت چرخ کرده رو به پیاز اضافه کنید وتفت بدید ،ادویه های دلخواهتون رو به مواد اضافه کنید.
رب رو با مقدار کمی آب جوش مخلوط کنید و به مایه ی گوشت اضافه کنید کمی که تفت خرد و آبش تبخیر شد، از روی حرارت برش دارید و بذارید تا روغن اضافش بره.
فر رو روی 180 درجه ی سانتیگراد روشن کنید تا گرم بشه.
حالا خمیر رو از یخچال بیارید بیرون و با وردنه بازش کنید،با یه قالب گرد قالب بزنید و داخل قالبهای تارت که از قبل چربش کردین قرار بدید.
روی خمیرها رو با چنگال سوراخهای متعددی بزنید تا خمیر توی فر پف نکنه.
قالبها رو به مدت 7 دقیقه بذارید طبقه ی وسط فر که از قبل گرمش کردید.
قالبها رو از فر خارج کنید و از مایه ی گوشت داخلش قراربدید و روش فلفل دلمه ای نگینی و پنیر پیتزا بریزیدو دوباره بذارید داخل فر تا زمانیکه روی پنیر طلایی بشه.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://s2.picofile.com/file/7114718167/mbn_l_125_.jpg