امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی صمیمی بین من و دوستم:)

(26-05-2014، 19:28)نگین15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2014، 16:59)منتظر19 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی ممنون از حرفاتون به هر حال هرکسی به عقیده ای داره که برای خودش محترمه...من حجابو دوست دارم و به با حجابا احترام میزارم ولی بنظرتون درسته که بعضی از دخترا مثل دوستام چادر میزارن چون دوست پسرشون ازشون خواسته؟به نظر من اقایون برای عشق وحال دخترای ترگل ورگلو اتنخاب میکنن البته قصد احانت به شخصی رو ندارم وهمون اقا برای ازدواج دختر افتاب مهتااب ندیدرو میگیره....تو جامعه ما حجاب بد معنی شده اگه شخصی عفت وحجاب فکری داشته باشه حتی اگه حجاب ظاهری هم نداشته باشه مطمئن باشین از اون با حجابایی که عقیدشون با ظاهرشون یکی نیست در دید خدا پاک ترن ... خوبه که هم دلت پاک باشه هم حجاب بگیری وکسی رو نمیتونی مجبور به کاری بکنی.....ممنون

سلام خواهش میکنم وظیفه بود....
درسته عقیده ی همه برای خودش محترمه اما همه نباید پاشون رو بکنن تو یه کفش که حرف من درسته اگه حرفی از دوستی و یا حتی دشمنی شنیدن که به نظر با عقل و منطق و فطرت  سازگار بود باید خودشون هم برن دنبالش تحقیق کنن و بگردن.....                

احترام هم همه باید به هم داشته باشن....
اما اون دوستاتون که همچین کاری رو مرتکب میشن در درجه ی اول به خودشون ضربه میزنن چون ارتباط با جنس مخالف در درجه ی اول به دختر و در مرحله ی بعدی به پسر ضربه وارد میکنه البته خیلی کمتر از دختر....
شاید الان خوش باشن و چیزی متوجه نشن اما مطمئنا بعدها به این مسائل پی خواهند برد....
حتی اگه 10 درصد هم امکانش باشه که به هم  برسن باز هم تنها کمتر از نیم درصد امکان داره خوشبخت بشن اینو میشه خیلی راحت فهمید...

و دقیقا درست گفتین آقایون خیلی کم پیش میاد که با دختری ازدواج کنن که باهاش از قبل رابطه و دوستی داشتن و این دخترا هستن که با  عشق و علاقه ای که پای اون رابطه میذارن اسیب میبینن.....

اما شما نمیتونید بگید خدا چطور قضاوت میکنه ....
من هم نمیخوام بگم کدوم یک از این دو گروهی که مثال زدین بهترن چون هر دو طرف ناقص هستن و کامل نیستن.....

حجاب هم وقتی زیبا میشه که فکرت هم زیبا باشه.....
اونی هم که بی حجابه بدون مشکل نیست.....

!!!دلت پاک باشد، کافی است!!!
آن کسی که تو را خلق کرده است
اگر فقط دل پاک برایش کافی بود، فقط می‌گفت :
«آمنـــوا»

اما گفته است :
«آمَنُـــوا وَ عَمِلُوالصَّالِحـــات»

!!!یعنی هم دلت پاک باشد،هم کارت!!!

برادرم خواهرم حجابت؟؟

گفت دلم پاك است!!!!

مگه ميشه پاكي هزاران چشم را بدزدي...

و دلت پاك باشد؟!!!...

و ذر آخر بنده کسی رو مجبور به کاری نمیکنم فقط میخوام حقایق گفته بشه.....

یا علی....
[/quote]
 سلام ببخشید میشه یه گفتگوی خصوصی داشته باشیم .... میخواستم راهنماییم کنین
[/quote]

سلام دوست من
اگه لایق راهنمایی باشم چرا نه حتما با کمال میل......
هر سوالی داشتی اگه بلد بودم دونسته هام رو برات میگم.....
فقط اینجا نه بیا وبلاگم
اگه خواستی بگو آدرس وبلاگم رو برات بفرستم......
سر بر شانه ی خدا بگذار تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند
که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی...
قصه ی عشق "انسان" بودن ماست...
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: گفتگوی صمیمی بین من و دوستم:) - منتظر19 - 26-05-2014، 19:31

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان