امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی صمیمی بین من و دوستم:)

(22-05-2014، 23:08)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزیز من اگه کسی فرهنگشو داشته باشه یه نفر لخت از جلوش رد بشه این کار و یه کاره ساده و عادی میدونه من با حجاب موافقم ولی هر کس یه جور دوست داره زندگی کنه و هیچ کس حق احانت بهشو نداره و من هرگز با شما نیستم من کلی گفتم امروزه تو فرهنگ ما که اصیل ترین فرهنگو داریم دچار مشکلات شدیدی شده

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://media3.afsaran.ir/siug5qzg_535.jpg

سلام و ممنون بابت حضور و نظرتون

اما پاسخ گفته ی شما:
من اول به چند آیه استناد میکنم که حجاب رو برای زن و مرد واجب کرد و همینطور نگاه رو برای مرد
کلام خدا :

1 – حجاب در رفتار
وَلَا يَضْرِبْنَ بِأَرْجُلِهِنَّ لِيُعْلَمَ مَا يُخْفِينَ مِن زِينَتِهِنَّ ( نور / 31 )
و پاهاى خود را [به گونه‏اى به زمين] نكوبند تا آنچه از زينتشان نهفته مى‏دارند معلوم گردد

وَلَا تَبَرَّجْنَ تَبَرُّجَ الْجَاهِلِيَّةِ الْأُولَى ( احزاب /33)
و مانند روزگار جاهليت قديم زينتهاى خود را آشكار مكنيد

2 - عدم رابطه و دوستی زنان با مردان و بالعکس
وَلاَ مُتَّخِذَاتِ أَخْدَانٍ (نساء /25 ) و( زنان اهل ) دوست‏گيران پنهانى نباشند
وَلاَ مُتَّخِذِي أَخْدَانٍ ( مائده / 5 ) و (مردان ) زنان را نباید در پنهانى دوست‏ خود بگيريد

3 - عدم قرار مخفیانه با زنان :
لاَّ تُوَاعِدُوهُنَّ سِرًّا إِلاَّ أَن تَقُولُواْ قَوْلًا مَّعْرُوفًا وَلاَ تَعْزِمُواْ عُقْدَةَ النِّكَاحِ حَتَّىَ يَبْلُغَ الْكِتَابُ أَجَلَهُ وَاعْلَمُواْ أَنَّ اللّهَ يَعْلَمُ مَا فِي أَنفُسِكُمْ فَاحْذَرُوهُ ( بفره / 235)
با آنان قول و قرار پنهانى مگذاريد مگر آنكه سخنى پسنديده بگوييد و به عقد زناشويى تصميم مگيريد تا زمان مقرر به سرآيد و بدانيد كه خداوند آنچه را در دل داريد مى‏داند پس از [مخالفت] او بترسيد.

قُل لِّلْمُؤْمِنِينَ يَغُضُّوا مِنْ أَبْصَارِهِمْ وَيَحْفَظُوا فُرُوجَهُمْ وَقُل لِّلْمُؤْمِنَاتِ يَغْضُضْنَ مِنْ أَبْصَارِهِنَّ وَيَحْفَظْنَ فُرُوجَهُنّ َ ( نور/ 30و31)
به مردان با ايمان بگو ديده فرو نهند و پاكدامنى ورزند و به زنان با ايمان بگو ديدگان خود را [از هر نامحرمى] فرو بندند و پاكدامنى ورزند.

4 – حجاب در پوشش

يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ قُل لِّأَزْوَاجِكَ وَبَنَاتِكَ وَنِسَاء الْمُؤْمِنِينَ يُدْنِينَ عَلَيْهِنَّ مِن جَلَابِيبِهِنَّ (احزاب / 59)
اى پيامبر به زنان و دخترانت و به زنان مؤمنان بگو پوششهاى خود را بر خود فروتر گيرند.

وَلَا يُبْدِينَ زِينَتَهُنَّ إِلَّا مَا ظَهَرَ مِنْهَا وَلْيَضْرِبْنَ بِخُمُرِهِنَّ عَلَى جُيُوبِهِنَّ وَلَا يُبْدِينَ زِينَتَهُنَّ (نور/31)
و زيورهاى خود را آشكار نگردانند مگر آنچه كه طبعا از آن پيداست و بايد روسرى خود را بر سينه خويش [فرو] اندازند( البته در برابر نامحرم )

5- حجاب در گفتار
فَلَا تَخْضَعْنَ بِالْقَوْلِ فَيَطْمَعَ الَّذِي فِي قَلْبِهِ مَرَضٌ وَقُلْنَ قَوْلًا مَّعْرُوفًا ( احزاب /32)
پس به ناز سخن مگوييد تا آنكه در دلش بيمارى است طمع ورزد و گفتارى شايسته گوييد.

نتیجه
وَلْيَسْتَعْفِفِ الَّذِينَ لَا يَجِدُونَ نِكَاحًا
و كسانى كه [وسيله] زناشويى نمى‏يابند بايد عفت ورزند.

هشدار
إِنَّ السَّمْعَ وَالْبَصَرَ وَالْفُؤَادَ كُلُّ أُولئِكَ كَانَ عَنْهُ مَسْؤُولًا
همانا گوش و چشم و قلب همه مورد پرسش خواهند بود

تا ایجا اگه تابع کلام الله باشید باید راضی شده باشید که حجاب از ضروریات دینه
اما اگه نه:

شاید شما جوری باشید که اگه با چنین صحنه ای هم رو به رو بشید ککتون نگزه که بعید میدونم! چون خداوند زن و مرد رو جوری خلق کرده که به کوچکترین رفتار هم کشش دارن

شما که از حضرت یوسف خوددار تر نیستید که وقتی با چنین صحنه ای مواجه شد فرار رو بر قرار ترجیح داد.....
و اما نکته ی بعدی ما توی یک جامعه زندگی میکنیم و همه مثل هم نیستن شاید سه نفر مثل شما باشن اما بقیه چی؟؟؟؟ بقیه هم اینجورین؟؟؟؟
یک خانم یک دختر چطوری میتونه به همه اعتماد کنه و زیبایی خودشو حراج کنه؟؟؟؟؟؟

3- اهانت بله هیچ کس حق اهانت به کسی رو نداره
اما امر به معروف چرا کاملا حق داره از راه و روش مخصوص به خودش نه اهانت و نه زور....
امر به معروف یکی از فروع دین اسلام
و فلسفه ی قیام امام حسین (ع)

صد در صد ایرانیان دارای فرهنگ اصیل هستن و قدمت چند هزار ساله دارن و وقتی بقیه ی ملت ها بت پرست بودن ایرانی ها یگانه پرستی میکردن
اما مکتب اسلام و حرف خدا خیلی بالاتر از این حرفاست.....
موفق باشید....

(22-05-2014، 23:17)سفیدبرفی قرن21 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا وسطاش خوندم حال نداشتم بقیه شو بخونم ینی سرم درد میکرد ولی تا 80درصد درست بودش...ولی خدا چادرو واجب نکرده..حجابو واجب کرده

(22-05-2014، 23:08)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزیز من اگه کسی فرهنگشو داشته باشه یه نفر لخت از جلوش رد بشه این کار و یه کاره ساده و عادی میدونه من با حجاب موافقم ولی هر کس یه جور دوست داره زندگی کنه و هیچ کس حق احانت بهشو نداره و من هرگز با شما نیستم من کلی گفتم امروزه تو فرهنگ ما که اصیل ترین فرهنگو داریم دچار مشکلات شدیدی شده
این فرهنگ نی پسرا هرچقدم عادت کرده باشن
توهر جامعه ایم یاشن بازم با دیدن ی دختر ک ممکنه خودشو جذاب کرده باشه دست و دلشون میلرزه
و هول برشون میداره....درضمن هرکی حق نداره هرجور بخواد زندگی کنه.....ی قوانینی وضع شده ک همه باید بهش احترام بذارن
و اگ نذارن از بی فرهنگی خودشونه

احسنت و سپاس
دقیقا زدین به هدفSmile
سر بر شانه ی خدا بگذار تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند
که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی...
قصه ی عشق "انسان" بودن ماست...
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: گفتگوی صمیمی بین من و دوستم:) - منتظر19 - 23-05-2014، 21:53

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان