23-05-2014، 14:58
(23-05-2014، 14:25)سفیدبرفی قرن21 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.از نظر من بهتر نیست خوبه یعنی زیاد تفاوت ایجاد نمیشه و بستگی به اطرافیانش داره . امروزه تو کشور ما حقوق زن داره ضایع میشه یا بهتره بگیم ضایع شده و این اصلا خوب نیشت خود شما هم یک دختر هستید
(22-05-2014، 23:25)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آره....این حرفتو قبول دارم
(22-05-2014، 23:17)سفیدبرفی قرن21 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خدا چادرو واجب نکرده..حجابو واجب کرده
تا وسطاش خوندم حال نداشتم بقیه شو بخونم ینی سرم درد میکرد ولی تا 80درصد درست بودش...ولی خدا چادرو واجب نکرده..حجابو واجب کرده
(22-05-2014، 23:08)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.این فرهنگ نی پسرا هرچقدم عادت کرده باشن
عزیز من اگه کسی فرهنگشو داشته باشه یه نفر لخت از جلوش رد بشه این کار و یه کاره ساده و عادی میدونه من با حجاب موافقم ولی هر کس یه جور دوست داره زندگی کنه و هیچ کس حق احانت بهشو نداره و من هرگز با شما نیستم من کلی گفتم امروزه تو فرهنگ ما که اصیل ترین فرهنگو داریم دچار مشکلات شدیدی شده
توهر جامعه ایم یاشن بازم با دیدن ی دختر ک ممکنه خودشو جذاب کرده باشه دست و دلشون میلرزه
و هول برشون میداره....درضمن هرکی حق نداره هرجور بخواد زندگی کنه.....ی قوانینی وضع شده ک همه باید بهش احترام بذارن
و اگ نذارن از بی فرهنگی خودشونه
من کاملا با این حرف شما که بالا نوشتم موافقم
تا اینکه حرف حجاب یه جا باز میشه ذهن ادم اولین جایی که میره حجاب زنه در صورتی که حجاب ظاهری یه قرون هم ارزش نداره یه زن بیحجاب باشه ولی بسیار مهربون و دلسوز و تمام صفات خوبو داشته باشه از اونی که باحجابه ولی مشکل فکری داره خیلی با ارزش تره
همچنین مرد هم باید حجاب فکری و ذهنی داشته باشه
ولی اگ همون زنی ک همه ی صفات خوبو داشته باشه با حجاب باشه بهتر نی؟