(22-05-2014، 13:16)Hitchcock نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سلام
(22-05-2014، 11:22)منتظر19 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[quote pid=1907524 dateline=1400746926]
سلام مجدد خدمت شما خوبه خوشم اومد از رفتارتون
بحث سالم به دور از توهین البته یه کوچولو بود ها ولی گذشت رو برای این موقع ها گذاشتن.....
ممنونم ازتون.......
و اما پاسخ:
در مورد این که فرمودین:
والا شما اولش گفتی شخصیه من نظرمو بر اون اساس دادم. خب این نظرات شما کاملا میرسونه که از نظر شما امری شخصی نیست.
شما در اولین نظری که داده بودین به جای حجاب به مسائل دیگه پرداخته بودین مسائل سیاسی و .....
من طبق اون گفتم که حجاب برای منفعت خود فرد هست و ربطی به این مسائل نداره
در مورد آیات من هم مایل بودم که بحث بشه ولی به قول خودتون مجالش نیست.....
در مورد تو سری خور بودن و...
نکته ی مهمی که باید بگم اینکه اگه شما امر به معروف رو تو سری خور بودن تلقی میکنید این دیگه بحثش جداست
امر به معروف وظیفه ی همه هست
حتی شما هم اگه دیدین من کاری میکنم که طبق قوانین خدا نیست باید بهم تذکر بدین
که کارم درست نیست
وَ لْتَکُنْ مِنْکُمْ أُمَّهٌ یَدْعُونَ إِلَى الْخَیْرِ وَ یَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَ یَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنْکَرِ وَ أُولئِکَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ (آل عمران ۱۰۴)
و بايد از ميان شما گروهي [مردم را] به نيكي دعوت كنند و به كار شايسته وادارند و از زشتي بازدارند و آنان همان رستگارانند
کُنْتُمْ خَیْرَ أُمَّهٍ أُخْرِجَتْ لِلنَّاسِ تَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَ تَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنْکَرِ وَ تُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ وَ لَوْ آمَنَ أَهْلُ الْکِتابِ لَکانَ خَیْراً لَهُمْ مِنْهُمُ الْمُؤْمِنُونَ وَ أَکْثَرُهُمُ الْفاسِقُونَ (آل عمران ۱۱۰)
شما بهترين امتي هستيد كه بري مردم پديدار شدهايد به كار پسنديده فرمان ميدهيد و از كار ناپسند بازميداريد و به خدا ايمان داريد و اگر اهل كتاب ايمان آورده بودند قطعا برايشان بهتر بود برخي از آنان مؤمنند و[لي] بيشترشان نافرمانند
یُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ وَ الْیَوْمِ الْآخِرِ وَ یَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَ یَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنْکَرِ وَ یُسارِعُونَ فِی الْخَیْراتِ وَ أُولئِکَ مِنَ الصَّالِحینَ (آل عمران ۱۱۴)
[ولي همه آنان] يكسان نيستند از ميان اهل كتاب گروهي درستكردارند كه آيات الهي را در دل شب ميخوانند و سر به سجده مينهند
با توجه به ایات فوق امر به معروف وظیفه ی مسلمه ولی راه مخصوص خودش رو داره که متاسفانه زیاد رعایت نمیشه......
در مورد اینکه علاقه دارین به جوامع سرمایه داری و لیبرال :
تقلید از نقاط قوت و پیشرفت های غربی ها خیلی هم خوبه ولی باید مراقب باشیم غرب زده نشیم
از جمله ضعف های حکومت لیبرال:
توزیع ناکارامد و ناعادلانه پول و قدرت
گرایش به انحصارطلبی بازار
امپریالیسم و شکلهای مختلف استثمار فرهنگی و اقتصادی
پدیدههایی مانند از خود بیگانگی فرهنگی، نابرابری، بیکاری و بیثباتی اقتصادی
منتقدین براین باورند که ترکیب تجارت آزاد و داراییهای خصوصی سرمایه داران ذاتاً منجر به ساختارهای انحصارطلب میشود. مباحث اقتصاد سیاسی به مطالعهٔ این موضوع میپردازد که نظام سرمایه داری تا چه اندازه مسئول استثمار اقتصادی، جنگهای امپریالیستی، استعمارگرایانه و ضد انقلابی، همچنین سرکوب کارگران، اتحادیههای صنفی و نسل کشی است.
از جمله نقاط ضعف و یا قدرت نظام سرمایه داری دورههای بحران در این نظام است که به نظر برخی همچون مارکس نقطه ضعف آن میباشد که بر این پایه او تئوری بحران را مطرح کرد که سبب فروپاشی نظام سرمایه داری میگردد، از دید برخی دیگر دورههای بحران سبب تقویت ارکان نظام سرمایه داری میشود.
به عقیده مارکس با هر بحران پایههای سرمایه داری متزلزل میشود و در خلال یکی از این بحرانهای وخیم اقتصادی با اقدام به اعتصاب و شدت عمل کارگری، مالکیت ابزار تولید از آن معدود مالکانی که بر اثر قانون تمرکز سرمایه باقیماندهاند به هیات اجتماعیه انتقال داده میشود.
برای مطالعه ی بیشتر:
کتاب های:
1- «دکترین شوک؛ ظهور سرمایهداری فاجعه»توسط «نائومی کلاین»
دانشنامه سیاسی، نوشته داریوش آشوری
کتاب تاریخ اندیشه های سیاسی در قرن بیستم (دکتر بشیریه)
و کتاب انسان و خدا(دکتر چمران)
مراجعه کنید
و من الله توفیق
شما امر به معروف کن اگه امر به معروف بهت میگه مجازی دست به خشونت بزنی خب مشخصا ما در برابرش موضع داریم. اگه بی خشونت باشه (که نیست) که کسی مشکلی نداره.
در مورد این ایرادهایی که به لیبرالیسم میگیرین و همه اینها رو همین آدمای تو راس کار از سر ناکارآمدی خودشون بهش نسبت میدن وگرنه کاملا مشخصه که توزیع ناکارآمد ثروت اینجا بیشتره یا تو اون کشورا! خب برای همه اینها شاخص اقتصادی هست. تورم و ضریب فلاکت شاخصایین که میشه باهاشون فاصله طبقاتی رو باهاش سنجید. شما میتونی از همین خبرگزاریهای داخلی هم آمار بانک جهانی رو در مورد این شاخصها پیگیر بشی. هرچند حتی اونم لازم نیست. یعنی اوضاع جامعه ای که توش زندگی میکنین کاملا مشخصه. اصلا گیریم همه اونا دچار این مشکلاتن جامعه الگوی ما چرا اینجوریه. ما هروقت خواستیم یه قانونی رو با کلی حفره و ناکارامدی برای مردم توجیه کنیم از همین کشورایی الگو میگیریم که به قول شما ناکارامدن. حالا اگه منظور از توزیع ناعادلانه ثروت این باشه که باید مساوی تقسیم بشه خب این کاملا غلطه. کمی فاصله طبقاتی برای رشد هر جامعه ای لازمه. هیچی مطلق نیستش. فاصله طبقاتی نه مثل اینجا نه باید انقدر زیاد باشه نه اصلا صفر باشه. همین تورم که میگیم باید پایین باشه اگه صفر و منفی باشه بیکاری رو زیاد میکنه. فاصله طبقاتی همه جا هست. ولی کم و زیادش مهمه. خب اینجا زیاده.
یا گرایش به انحصارطلبی بازار. اینم مغلطس. بازار برای همه یعنی کیفیت رو نادیده بگیریم. خب کمپانی های معتبر از راه کیفیت محصول مشتری جذب میکنن نه که کسی مجبور به استفاده باشه. بارها دیده شده شرکتهایی نوظهور میتونن برای خودشون جا باز کنن تو بازار جهانی. اگه انحصارطلبی بود همچین اتفاقی نمی افتاد.
این از خودبیگانگی و اینها هم شعاره. توی جامعه آزاد تنوع افکار به وجود میاد اونی که بهتر تبلیغ میشه ببشتر فراگیر میشه. همین شیوه حاکم تو این جامعه هم با اینکه با تمام قوا سعی میکنه جلوی نظر مخالف رو بگیره ولی بازم میبینیم که از همون روزنه ها هم تفکرات عبور میکنه و تو ذهن افراد جا میگیره
والسلام
[/quote]
بازم نشناخته قضاوت کردین.............
بله بنده امر به معروف در حد توانم میکنم و اگه کسی هم همین کارو برام انجام بده ممنوش میشم هیچ زور و خشونتی هم در بین نیست .....
کسی که این کارو با خشونت انجام میده اسلام رو نشاخته...........
در مورد توضیحاتتون ممنون از زحمتی که برای نوشتنش کشدین
اما نکته های مد نظر من
اینجا که فرمودین:
همه اینها رو همین آدمای تو راس کار از سر ناکارآمدی خودشون بهش نسبت میدن
بنده با آدم های تو راس کار کاری ندارم من منابع رو هم براتون معرفی کرده بودم و خودم هم مطالعه کردم و مجال گفتن بیش از این نیست متاسفانه......
و نکته ی آخر اینکه اگه کوتاهی هم باشه مربوط به مکتب اسلام نیست مربوط به ضعف مدیریتی خودمونه..... اگه اصول به درستی اجرا بشه همه ی مشکلات موجود قابل حله....
یا علی
(22-05-2014، 14:43)پسرک تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فوق العاده! ممنون
فقط من ی نکته بگم حجاب تا زمانی شخصیه ک تو تو حریم شخصی خودت باشی!
اما وقتی وارد فضا عمومی میشی باید طوری رفتار کنی ک جامعه پذیرای تو باشه ن طوری ک تو دوست داری
سلام
و سپاس بابت نظر زیباتون
دقیقا همیجوریه که فرمودین
حجاب وقتی توی جامعه قرار میگیری دیگه شخصی نیست دیگه حق الله نیست حق الناسه.......
کاش همه مثل شما فکر می کردن
یا علی