22-05-2014، 13:51
(22-05-2014، 13:50)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ناهار آخر:|
(22-05-2014، 13:47)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سفره ی دشمن!
(22-05-2014، 13:43)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.حالا اسم فیلمش چی بود؟:|:|:|
(22-05-2014، 13:40)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-05-2014، 13:39)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.برو سر یخچال بگو میخوام آب بخورم....
از تمیز کردن سُفره متنفرمممممممممممممم >_<
ی ساعت تموم کردم غذامو نمیزارن بیام تو اتاقم میگن واستا همه بخورن بعد T_T
لاک پشت دیدین؟ از اونا هم کم سرعت میخوردن بی فرهنگا -_-
بعد در یک حرکت انقلابی جیم بزن:|:|:|:|
بله همینکارو کردم پس الان برا چی اینجام :|
گفتم میخوام برم دستشویی دستشویی بغل اتاق مامانم ایناس :|
تو اتاق مامانم اینا پنجره میخوره ب حیاط خلوت .. حیاط خلوت هم درش تو اتاق منه .. از شانس خوبم درش باز بود از پنجره پریدم بعد اومدم تو اتاقم :|