(15-05-2014، 21:28)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2014، 21:25)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2014، 21:23)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.میبینم شوخرت تحویلت نمیگیره (((: از همون اولم ادم نبودی ||: یتیم ||:
(15-05-2014، 21:20)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2014، 21:17)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.وییییییییی فدایت شم ||||||: چ خز |: من بودم الان کشته بودمش |:
نـظر لُـدفـتـهـ ||: [!!]
آهـآن ! چـرآ یکی از همکلـآسیآم هم بهـم کلیپـس و شـآل دآد ^_^
عشقمـآن هم بـرآیمـآن تـآیپـک فـدآیت شم زد |:
همـون بهـتر کـهـ بـآش بهـم زدم -_______- ی عـوضی بـود کـهـ لنگـهـ نـدآش -_-
کی بو حالا ؟ 0_0
واقعـآ هم خـز بـود +_+
من حـآلم ازش بهـم میخـورد !|: رفـته بـود تو امضـآش گـذاشـته بـود مـرضی و پـوریـآ|||||||||:
خـَز و خیــــــل -_-
اسمـش پـوری بـود |: = پـوریـآ !|:
تو برو زنـه دومــتو بچسـب بـآد نبـره |||||||:
بهـ شـوخر مـآ چـِکآر دآری !؟
جات خالی دیشب بد جوری بش چسبیده بودم
![Big Grin Big Grin](http://www.flashkhor.com/forum/images/smilies/biggrin.gif)
(15-05-2014، 21:30)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ســـلآم میرسونع ||: میگه کادوی مرضی چی بود ||:
تـآرخ از همسـر گـرآمی چ خطـر !؟|:
بچـهـ مـونده بـود رو دستمـون |:
زنـت خـوبههه !؟|{: