(14-05-2014، 14:16)Andrea نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه به جان خودم می خواستم ببینم انقدر می گن خرخونی حتما تو تیزهوشانی چیزی هستی
[نمیquote='F A R ! N' pid='1879253' dateline='1400065965']
(14-05-2014، 14:10)Andrea نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-05-2014، 14:03)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من باید الان کتاب ریاضیمو دوره کنم ولی یه جذبه ای منو جذب کرده!_!
که نمیدونم چیه یا کیه!
احتمالن معتاد شدم
میشه بپرسم کدوم مدرسه درس می خونی؟
میخوای بدونی تیزهوشانم یا نع؟
نه نیستم
نمونه هم نیستم!
مدرسه عادی!!!!!!!!!!
(14-05-2014، 14:11)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هـیـع زنـدگـی -_-
چـقـد خـوبـی تـو ^-^ !!
مهری؟؟؟؟؟؟؟
بهت بر نخوره
[/quote]
برنمیخوره -_______-
همه ی کسایی که توی شهرکرد میرن تیزهوشان از قبل سوالا رو خریده بودن:|
یه مشت متقلب و فاسد >_<
(14-05-2014، 14:16)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خوبی؟
(14-05-2014، 14:12)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.جـونـم ؟؟ ^-^
(14-05-2014، 14:10)Andrea نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-05-2014، 14:03)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من باید الان کتاب ریاضیمو دوره کنم ولی یه جذبه ای منو جذب کرده!_!
که نمیدونم چیه یا کیه!
احتمالن معتاد شدم
میشه بپرسم کدوم مدرسه درس می خونی؟
میخوای بدونی تیزهوشانم یا نع؟
نه نیستم
نمونه هم نیستم!
مدرسه عادی!!!!!!!!!!
(14-05-2014، 14:11)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هـیـع زنـدگـی -_-
چـقـد خـوبـی تـو ^-^ !!
مهری؟؟؟؟؟؟؟
امروز چقد مهربون شدی 0___0