13-05-2014، 16:42
(13-05-2014، 16:40)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بابام از من پرسید نامادری جـون |: ..
(13-05-2014، 16:36)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ت دخـالـت نـکـن !
(13-05-2014، 16:33)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-05-2014، 16:29)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عـرفان >_<
تو چن تا زن داری ک ازشون بچه ها داری !؟ |: ..
چرا قبلن نگفته بودی مهراوع زنته !ً؟
من با مهراوع مث دوست بودم ولی حالا شده نا مادری
(13-05-2014، 16:29)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شـیـکـر خـوردم 0.0 !!
خـود شیرین >_< چاپلـووووس >_<
|: ..
{ شـوخی } |:
طلاقش بدم؟
همـونطـور ک من ایمانو طلاق دادم ؛ تو هم باید مهراوع رو طلاق بدی !|: .. -_______-
بـحـث بـیـن بـزگـاس !!
(13-05-2014، 16:38)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.رمـم پـر شـد نـمـیـتـونـم بـسـآزم -_- !!
..|:
هعی مهری بیا دوتا کاور بزار ..|:
هعیهعیهی |: کاش مادرم اینجا بودو میدید چ دلو قلوه ای رد و بدل میشه [!!!!!!!!] |:
من دیگه بابامو دوس ندارم -_- )":