این موضوعی که مطرح میکنم عکس نداره !
شهرکرد:
شهرکرد مرکز استان چهارمحال و بختیاریه! که با اهواز+اصفهان+کهگیلویه و بویر احمد+لرستان ، همسایه هست
اصل مردم شهرکرد دارای سه قوم فارس+لر+ترک هستند
از اسم چهارمحال میفهمیم که این استان دارای 4 قوم فارس هست !
از بختیاری میفهمیم که دارای یه قوم لر هست
و (و) بین دو کلمه نشان دهنده ی قوم ترک ها هستن که عده ی کمی دارند
اما به اشتباه برخی مردم فکر میکنند که شهرکردی ها (کرد) هستند که این تصوری بسیار غلطه!
اما متاسفانه امروزه به دلیل مهاجرت زیاد اقوام بختیاری از استان های اهواز+کهگیلویه و بویر احمد+لرستان
نصف مردم استان رو بختیاری تشکیل میدهد!
و جایی برای ترک ها و فارس ها نمانده به همین دلیل این دو قوم هم میل به مهاجرت پیدا کرده اند و اقوام این استان داره ازهم می پاشه !
من خودم به عنوان یه فارس خواهشمندم که بختیاری های عزیز استانمون مراعات حال ما رو هم بکنن!
پایان! -____-
شهرکرد:
شهرکرد مرکز استان چهارمحال و بختیاریه! که با اهواز+اصفهان+کهگیلویه و بویر احمد+لرستان ، همسایه هست
اصل مردم شهرکرد دارای سه قوم فارس+لر+ترک هستند
از اسم چهارمحال میفهمیم که این استان دارای 4 قوم فارس هست !
از بختیاری میفهمیم که دارای یه قوم لر هست
و (و) بین دو کلمه نشان دهنده ی قوم ترک ها هستن که عده ی کمی دارند
اما به اشتباه برخی مردم فکر میکنند که شهرکردی ها (کرد) هستند که این تصوری بسیار غلطه!
اما متاسفانه امروزه به دلیل مهاجرت زیاد اقوام بختیاری از استان های اهواز+کهگیلویه و بویر احمد+لرستان
نصف مردم استان رو بختیاری تشکیل میدهد!
و جایی برای ترک ها و فارس ها نمانده به همین دلیل این دو قوم هم میل به مهاجرت پیدا کرده اند و اقوام این استان داره ازهم می پاشه !
من خودم به عنوان یه فارس خواهشمندم که بختیاری های عزیز استانمون مراعات حال ما رو هم بکنن!
پایان! -____-