09-05-2014، 14:10
(09-05-2014، 14:08)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-05-2014، 13:59)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بـی تـو امـآ بـه چـ حـآلـی مـن از آن کـوچـه گـذشـتـم -_-
(09-05-2014، 13:57)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-05-2014، 13:52)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.حـدس بـزن ..
مهریییی -__- .. کیههه یـارو ؟! ..
(09-05-2014، 13:52)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نـگـیـری دیـگـر از آن عـآشـق آزرده خـبـر هـم -_-
(09-05-2014، 13:45)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـوگـولـی -_-
ژیقـــــــــــــــــــــــــر من
♥_♥
الهیــــــــــــ فداتـــــــــــ شم من !
آخع توو بم گفده بودی میخای واس تیزهوشان بخونیــــــــــــ
منم پی ام ندادم موزاحم نشم عخشیــــــــــــ
^_-
فــــــــــــدا شعر خوندت ژیقــــــــــــــــر
=)
(09-05-2014، 14:03)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چـؤآ هـمـه فـکـرشـون مـیـره بـه عـرفـآن و مـمـد ؟؟
(09-05-2014، 14:01)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من حس میکنم ممده
(09-05-2014، 13:57)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.احمت که نی ..
(09-05-2014، 13:52)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.حـدس بـزن ..
مهریییی -__- .. کیههه یـارو ؟! ..
ممد ؟!
اهـورا نی ؟! ..
عـرفان؟!
ایـمان ؟!
دیگه شخص دیگه ای رو خوب نمیشناسم :/
نـه خـیـر >.<
عرفـآن و مـمـد فـقـط دوسـتـآی کـمـی یـآ بـیـشـتـر صـمـیمـی ام هـسـتـنـد >_<
[/quote]
راس میگه بچمـــــــــ
^.^