(08-05-2014، 8:50)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اگه جاستین دوست داری برو جاستین تیمبرلیک گوش بده! #__#
(08-05-2014، 8:45)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-05-2014، 8:42)undefined نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.همجنس بازم شد رفت:4fv:
(08-05-2014، 8:43)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.از ارث محرومش میکنم
(08-05-2014، 8:41)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
در غیاب من دخترمو به انحراف کشوندن رفت-__- جاستین آخه؟ *______*
پـ نـ پـ شاهین نجفی -_- !!
ها ها ها ما تهاجم فرهنگی ایم +_=
(08-05-2014، 8:41)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
در غیاب من دخترمو به انحراف کشوندن رفت-__- جاستین آخه؟ *______*
چشمت روشن دخترت دوسش دارم /:
شاهین نجفی جایه خـود داره -____-
عـههههه ! اون خواننده مورد علاقه ایرانیمه -_- جاستین خواننده مورد علاقه خارجی ^ــــــــ^
(08-05-2014، 8:52)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یه مامان خوب انتخاب کن بدون مامانم نباشی
(08-05-2014، 8:49)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حاصل یک عمر تلاش و زحمات من
من میرم کار می کنم تا دخترم بتونه درس بخونه بعد شما به این راه ها می کشونینش
آخـیییی *^__^*
بـآبـآیه ســخــت کـوووشـَم ^ــ^
من بچـهـ طلـآقـم
![Smile Smile](http://www.flashkhor.com/forum/images/smilies/smile.gif)
(08-05-2014، 8:52)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-05-2014، 8:49)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حاصل یک عمر تلاش و زحمات من
من میرم کار می کنم تا دخترم بتونه درس بخونه بعد شما به این راه ها می کشونینش
Oh :V
تازه فهمیدیم چقدر دوسش داره میخوایم براشون یه مراسم عقد ساده هم بگیریم ^_^
برا کیا؟ ها؟