01-05-2014، 17:56
(01-05-2014، 17:54)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-05-2014، 17:52)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-05-2014، 17:51)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ارع ولـی قلبم بزرگ تر از مغزمه . بالای 10 نفرم ظرفیـت داره .. جون تو .
(01-05-2014، 17:47)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-05-2014، 17:43)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چی مسخره اقا نویسنده؟
رفتیـم با دوستام پـارکـــ تا بـا دخـتره تلفنی صحبت کنم ..
همزمان که داشتیم حرف میزدم یکی اومـد نآزِ ناز . دیدم یه پسره دورش میچرخه . رفتیم شمـاره بدیم یه داستـانی شد ک . دعـوا افتـادیم دمـاغ پسره رو اوردن پـایین .
من که رفتم باش صحبـت کنم دیدم دوستام مثه وحشی ها دارن داداشه رو کتک میزنن .
منم خجـالت کشیدم جلو دختره بدون دوستام مـوتورو گرفتم اومدم خـونه . . .
زنـگ زدن فک کردیم داره تو رو دعوا میکنه زدیمش . منم گفتم اون خاطر بخوره تو سرتون و قطع کردم .
خدایی تو سرت مغز داری ¿؟ .-.
نَ بـآوو مـَغز خـَر خـورده جــون تُ |:
میشه جون منو قسم نخورین؟
مگه علف خرسه؟ >__<