01-05-2014، 15:58
(01-05-2014، 15:56)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تنکس.به ایمانی بگو یه خوبشو برات بزنه.
(01-05-2014، 15:54)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-05-2014، 15:53)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-05-2014، 15:51)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-05-2014، 15:49)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فآآز سعدی ورش داشته دارع برا من شعر میسازه (:
خخخخخخخخخخ.تکستمو دیدی آیا؟
نع |:
ببینش...تنهام میفهمی؟بی تو هیچم///نبوده هیچکس و هیچ چیز آره بیشم///تنهام میفهمی؟صدامو داری؟///صدامو داری؟دارم داد میزنم روزگاری///فریادم میرسه به اون بالا ها ///به اون خدایی که میگه تویی بی من تنها///آره شاید تو نباشی هیچوقت پیشم///ولی اینو بدون بدون تو تنها نمیشم/////////////
ههو !!
خوبع !!
رو یه فایل تصویری پیستش کن البته یه دستی هم بهش بکش (:
خوفع