امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ

(01-05-2014، 15:56)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 15:54)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 15:53)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 15:51)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 15:49)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فآآز سعدی ورش داشته دارع برا من شعر میسازه (:

خخخخخخخخخخ.تکستمو دیدی آیا؟

نع |:

ببینش...تنهام میفهمی؟بی تو هیچم///نبوده هیچکس و هیچ چیز آره بیشم///تنهام میفهمی؟صدامو داری؟///صدامو داری؟دارم داد میزنم روزگاری///فریادم میرسه به اون بالا ها ///به اون خدایی که میگه تویی بی من تنها///آره شاید تو نباشی هیچوقت پیشم///ولی اینو بدون بدون تو تنها نمیشم/////////////

ههو !!

خوبع !!

رو یه فایل تصویری پیستش کن البته یه دستی هم بهش بکش (:

خوفع
تنکس.به ایمانی بگو یه خوبشو برات بزنه.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ
 سپاس شده توسط ツClas$i☪ J☯ ツ ، رکسانا h/2

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ - ◄Iяαи► - 01-05-2014، 15:58

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 33 مهمان