30-04-2014، 13:59
(آخرین ویرایش در این ارسال: 30-04-2014، 14:01، توسط MOHSENEBRAHIMI.)

رفاقت-دیرینه-دارچین-و-دیابترفاقت دیرینه دارچین و دیابت
کسانی که دیابت و ناراحتی معده دارند از دارچین استفاده کنند، زیرا دارچین "خاصیت ضد میکروبی" دارد.
[rtl]محمدتقی انوشه متخصص تغذیه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: ادویهها ارزش غذایی دارند و باعث تقویت "سیستم ایمنی بدن" میشوند، همچنین از ادویه به عنوان طعم و رنگ و خواص دارویی استفاده میشود.[/rtl]
[rtl]این متخصص تغذیه تأکید کرد: کسانی که دیابت و ناراحتی معده دارند از دارچین استفاده کنند زیرا دارچین خاصیت ضد میکروبی دارد و میکروبها را از بین میبرد و به غذا طعم و رنگ دلپذیری میدهد.[/rtl]
[rtl]وی همچنین اشاره کرد: مصرف زیاد دارچین دچار بروز "مشکلات پوستی" میشود.[/rtl]