29-04-2014، 21:06
(29-04-2014، 21:02)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-04-2014، 21:01)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-04-2014، 20:54)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اختیار دارید شما سرور مایید:cool: در زمینه وحشی بودن
همش یه حـرفـی میاد تو دهنم پشیمون میشم از گفتنش |:
بگو عزیزم راحت باش :|
(29-04-2014، 21:01)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ایششش نمیخوام ولکن با یه تقلبی نمرم میرع بالا-_-
(29-04-2014، 20:58)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-04-2014، 20:56)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آهاع
پس توعم داری به اون چیزی که من فک میکنم ، فک میکنی !!
کمک خاستی منم هستمااااااا
دل خوشی آخع منم ازش ندارم !!
نع من به هیچی فک نمیکنم من به درسم دارم فک میکنم به عربی که چه خاکی بریزم تو سر خودم هیچی نخوندم-_-
اونوخت به من میگه برو درس بخون !!
زود باش از جلو چشمام خفه شو
برو عربی بخوون
بروووووع
تنبلــــــــــــــ
خوندم ولی نع عمقی-_-
چه بدونم والاع...
=)