29-04-2014، 16:04
(29-04-2014، 15:53)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آرع ..! |:
(29-04-2014، 15:51)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-04-2014، 15:45)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آرع ..! |:
(29-04-2014، 15:43)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-04-2014، 15:39)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هه ..! {:
ما راهــــــنمـایی .. ی معلم زبان داشــتیم .. خدایی تدریسش حـرف نداش .. اخلاقشم بد نبود .. ولی نســبت ب چیزی خـوذدن سر کــلاس خیلـی حساس بود ..
هرکی چیزی میخورد بدون مخاطب میگف خانوم محـترم دهنتو خــآلی کن .. کلا سوژمون بود تا سه ســآل! (((:
معلم ادبیات ما هم مثل معلم زبان شـمـآس ..! {:
فقط به جاش میره در کلاس رو باز میکنه میگه :
فلانی ( مثلا ) پآشـو بآ آدآمـسـت از کلاس برو بیرون ! |:
منو یه بار به زور فرستاد ..! |:
راه هم نمی داد بی صاحاب ..! |:
واقا چـرا ب آدامس گیر میدن؟! اتفاقا علم ثابت کـرده جویدن آدامــس کمک به تمـرکـز خوب میکنه -_-
زرت و پرت میکنن ..! |:
میگن حواستون پرت میشه ..! |:
من که فقط آدآمس با طعم تنبآکــو و آلـبـآلـو می جوم ..! ^_^
انقدر خوشمزس ..! *_*
تنــــبــــآکــــــو ؟! 0___0
آخر الزمان ک میگن همینه -__________-
منم اول خیلی تعجب کرده بودم ..! |:
دوستم ادامس تعارف کرد گفتم چه طعمیه گفت تنباکو البالو ..! |:
دادام دو بسته برام خرید بعد دیگه نخرید ..! |:
ولی آخر خوشمزگیه ..! -_-
پیشنهاد میکنم اگه پیدا کردین بخورین ..! {:
حتما هم البالو باشه ..! <: