29-04-2014، 14:57
(29-04-2014، 14:55)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.میدونم به صورت لینک میاد تو وقتی گذاشتی دیگه بهش دست نزن خودش درست میشه
(29-04-2014، 14:54)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-04-2014، 14:51)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اجی یه قسمته به اسم insert a image اونو بزن.البته باید اول عکس هارو آپلود کنی بعد لینکشو بذاری اونجا
امیر حسین!
جواب این سوالمو بده!
من عکس هارو کپی مکنم ولی روی قسمت ارسال پیست نمیشه!
فقط لینکش میاد!
باید چی کارش کنم؟
کجاس؟
نمیبینمش!
خو بعدش بازم لینکی میاد دیه؟؟
(29-04-2014، 14:55)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ارع!
(29-04-2014، 14:52)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باید عکس هارو سیو کنی تو کامپیترت بعد که سیو شد میخوای موضوع بزنی باید عکس هارو اپلود کنی و بعد بزاری:|
(29-04-2014، 14:49)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-04-2014، 14:40)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بچه ها ،من عکس هارو کپی مکنم ولی روی قسمت ارسال پیست نمیشه!
فقط لینکش میاد!
باید چی کارش کنم؟
ارع عزیزم تغییر کردع هرکی نویسنده بشع نمیتونه عکس کپی کنه و پیستش کنه:|
خو باس چی کار کنم؟
بلدی اپلود کنی؟!!
چقد بد!
باشع...