(14-07-2012، 13:24)شیدا18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فرزاد فرزین در یه فیلمدیگه هم هست که جدیده کنسرت روی اب
فرزاد فرزین وجود داشت
(04-05-2012، 12:46)serpico نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فرزاد فرزین: حالا بازیگری برایم جدی شده است
فرزاد فرزین از اول اعتقاد زیادی به تصویر داشت او میدانست كه وقتی صدایش همراه با تصویرش پخش شود مخاطبانش بیشتر میشوند و در كارش موفقتر خواهد بود. به
همین دلیل به كلیپهایش خیلی اهمیت میداد. بعد از اینكه اجازه پخش كلیپ از خوانندهها گرفته شد او تصمیم گرفت در كنسرتهایش از زیباییهای تصویری استفاده كند طوریكه او یكی از یكهتازان استفاده از تصویر در كنسرتهایش است.
قبل از خوانندگی بازیگر بودم
همیشه به بازیگری علاقه داشتم و این موضوع به قبل از ورود حرفهایم به حیطه خوانندگی برمیگردد. گاهی هم در آن زمینه كارهایی كردم، مثلا در سال 77 برای جشنواره رشد
فیلم كوتاهی ساختم. وقتی برای اولینبار به من پیشنهاد بازی در فیلم شد سعی كردم از این موقعیت استفاده كنم و در این زمینه توانایی خودم را محك بزنم. اما میتوانم بازی
در فیلم «صحنه 113» را اولین فعالیت جدیام در این زمینه عنوان كنم این فیلم قرار است در جشنواره فیلم فجر پخش شود. در این فیلم نقش من ربطی به خواننده بودنم ندارد و
میتوانم بگویم نقش سختی را دارم كه برای ایفای آن تمرین زیادی كردم. در فیلم دیگری هم بازی كرده بودم به نام «كنسرت روی آب» اما درآن فیلم نقشم جدی نبود. درست
است كه بازیگری به شكلی به خوانندگی من كمك میكند اما الان دیگر به این موضوع با این دید نگاه نمیكنم.
حرفهای هستم
موسیقی برای من خیلی جدی است اما بازیگری هم برایم زیباست و ترجیح میدهم در هر 2 زمینه فعالیت كنم. راستش من خط بازیگری و خوانندگی را در مورد خودم خیلی جدا
از هم نمیبینم اما میدانم كه اگر بخواهم در هر 2 زمینه به شكل صحیح كار كنم باید آن 2 را از هم جدا كنم تا با هم تركیب نشود. معتقدم كه هركسی هركاری را بخواهد به صورت
حرفهای دنبال كند و موفق شود باید به صورت حرفهای هم آموزش ببیند وگرنه نمیتواند كامل و درست قدم بردارد. من از وقتی تصمیم به بازیگری گرفتم بهطور مجزا دورههای
یادگیری بازیگری را میگذرانم چون به نظرم بازیگری واقعا یك حرفه است كه باید با علم
وارد آن شد البته این را هم اضافه كنم كه از اول به بازیگری به این شكل نگاه نمیكردم اما
بعد از بازی در فیلم «صفحه 113» كه یك فیلم كاملا جدی است و نقش من در آن هیچ ربطی به موسیقی ندارد این تصمیم را گرفتم. در حال حاضر با افراد حرفهای در زمینه فن بیان و حركات بدنی تمرین میكنم.
بازیگری را پیگیری كنید
خوانندگی و بازیگری 2 حرفه مجزا هستند ولی میشود كه در هر 2 حیطه كاركرد و موفق بود. وقتی آدمها در رشتهای استعداد دارند باید آن را پیگیری كنند تا به نتیجه برسند، مثلا
اگر كسی در یكی از رشتههای مهندسی درس خوانده و استعداد بازیگری هم داشته باشد نمیتواند بازیگر خوبی شود؟! بیشتر بازیگرهای ما در رشتههای دیگری تحصیل
كردهاند هرچند این موضوع خوب نیست اما ثابت میكند كه میشود رشتهات چیز دیگری باشد اما بازیگر خوبی باشی. بعضیها فكر میكنند، خوانندهها نمیتوانند بازیگر شوند یا
اگر بازی كنند به خواندن لطمه میزند اما به نظر من این قضیه درست نیست. ما در ایران خوانندههایی را داشتیم كه بازیگر هم بودهاند و فیلمهایی را بازی كردهاند كه مرتبط با
خواننده بودنشان نبوده. اشتباهی كه من و بیشتر دوستانم در این حرفه انجام دادیم نوع ورودمان بوده است. ورود اكثر ما بیشتر جنبه تجاری داشته یا با كار اصلیمان كه
خوانندگی است عجین بوده و مسلما این شروع غلطی است ولی حالا تمام سعیام را میكنم تا این تجربه را در مسیر درستش قرار دهم.
تصویر را فراموش نكنید
یکیاز کار های او به زودی به نام کنسرت روی اب پخش خواهد شد
فرم كنسرتهای من با خوانندههای دیگری كه در ایران كار میكنند تفاوت دارد. من كنسرتم را با سیستم نمایشی و تئاتری تلفیق كرده و روی طراحی آن از قبل كار میكنم.
به نظرم همه باید در اجرای كنسرتشان از زیباییهای تصویری استفاده كنند، چون مردم از ایدههای جدید و جالب استقبال میكنند. وقتی مردم 70 یا 80 هزار تومان برای دیدن
كنسرت خرج میكنند نباید تنها آن آهنگها را به صورت زنده بشنوند بلكه باید كاری حرفهای و نمایشی را هم كنار این شنیدن تماشا كنند. مسلما وقتی خوانندهای كارش
خوب باشد استقبال مردم از كارها و آلبومهایش خوب است و آن خواننده چه در فیلمی بازی كند چه نكند باز هم موفق است. دوست دارم زمانی در مورد بازیگری صحبت كرده و
این 2 شغل را با هم مقایسه كنم كه در زمینه بازیگری هم موفق شده باشم. آنوقت موفقیتم در بازیگری حتی در بازتاب كارهایم موثر است.