13-04-2014، 13:42
(13-04-2014، 13:38)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اییییییییی کوفتت بشه >_____<
(13-04-2014، 13:35)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ولش کن
(13-04-2014، 13:30)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.همه با مهرداد مشکل دارن.جدیدا تو انجمن ما اومده نویسنده شده ببین خودکشی میکنه مدیر شه پدر منو این مهرداد و اون امیرحسین دراووردن.برای مدیر شدن هی زیراب همو پیش منو محسن میزنن ماهم برای هم تعریف میکنیم کلی میخندیم. :ag54:
(13-04-2014، 13:26)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منو اریا با هم مدیر گفتگو ازاد بودیم |:
(13-04-2014، 13:25)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بـــآبـــآیــی ^_^
تو کم پیدا بودی |:
از وختی پآسآ*** نــآبــود شــد دوسـتــی هـمون هم نآبـود شــد -_-
رکــی !؟ تــو ، تو پــا***** عــضو بــودی !؟
اسمــت چـی بــود !؟ ||: بیــنم الـآنم برا شمـآ بـآز نمـیشه پــآ ***** !؟
crazy |:
ولی یه کم تحریری تر |:
تو اسمت چی بود ؟ -_-
نــــــع وا نمیشه -_-
(13-04-2014، 13:28)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خدا بیامرزتش هم پاسآ**** هم ممد رو |:
(13-04-2014، 13:25)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره محمد تی ام رو پیدا کردم ولی انلاین نمیشه لامصب بپرسم کی باز میشه >___< |=
بـــآبـــآیــی ^_^
تو کم پیدا بودی |:
از وختی پآسآ*** نــآبــود شــد دوسـتــی هـمون هم نآبـود شــد -_-
از وقتی این مشکلم با مهرداد شروع شد و مهروم شد همه چی کم کم رفت رو هوا |:
تا کلا که الان نابوده |:
یاد اون موقع ها افتادم
اون موقع که شما ها مشکل ورود داشتید من دهمین مدالمم گرفتم ^_^
انقدر حال کردم ^_^
از پول تو جیبی خبری نیست:ag54:
![Sleepy Sleepy](http://www.flashkhor.com/forum/images/smilies/sleepy.gif)