عاغا بیارینش ، گیر نکنه به در و دیوار ، عاها ، آفرین _37_
خوب قبل از طرح سوالات تریبونم رو آوردم Pinkglassesf
[تصویر: i2pwh5fmc4fdddmru6q.jpg]
بزارینش وسط ، بـــــــــــــله ، لوکیشنش حرف نداره 2
اهم اهم ، خوب بریم سر سوالات Trenchcoat
اول بگو چه قدر دوسم داری ؟دوست بد خوبتم یا خوب بدت ؟
1 . کانون زبان میری ؟ تا حالا شیفت صبح هم بودی ؟ ساعت 7 باید بلند شی ، به نظرت انگیزه ی این مادران فولاد زره از گرفتن شیفت صبح واسه ما چیه ؟ (2186)
2 . تا حالا کسایی رو دیدی که پشت وانت میشینن ؟ چه حسی بهت دست میده وقتی اونا رو میبینی ؟ G013
3 . بند نافت چند سانت بوده وقتی به دنیا اومدی ؟ Tongue
4 . نظرت در مورد الانتوئین و کولاژن چیه ؟ Icon8Icon8 مدیونی اگه وظایفشونو نگی ، اینهمه صبح تا شب تبلیغشو میکنن که حالا بلد نباشی جواب این سوالو بدی ؟ Bg5
5 . نظرت در مورد حشره کش تار و مار چیه ؟ تا حالا باهاش قتل عام انجام دادی ؟ Smilie (51)
6 . اگه قرار باشه من یکی از اعضای خانواده ت بشم ، دوست داری چه نسبتی باهات داشته باشم ؟ Worship
7 . نظرت در مورد گوشی های GLX ساخت ایران چیه ؟ تا حالا دقت کردی برای اولین بار در دنیا ایران تونسته گوشی هایی بسازه که تو جیب جا شن ؟ الان از شنیدن این خبر بهت احساس غرور دست داد ؟ 5
8 . نظرت در مورد مودم اینترنت چیه ؟ دلبستگیت بهش تا چه حده ؟ میخوای برات آستین بالا بزنم ؟ Sleepy
9 . نظرت 1 . اگه صبح از خواب بلند شی ببینی بن شدی چیکار میکنی ؟ Smilie_girl_093
12 . اگه صبح از خواب بلند شی ببینی بن نشدی چیکار میکنی ؟ we3
13 . اگه صبح از خواب بلند شی ببینی نتت قطعه و تا یه سال دیگه هم وصل نمیشه چیکار میکنی ؟ Imofksmiley
14 . دوست صمیمیت تو انجمن کیه ؟ چند تا دوسش داری ؟ 0011
15 . اگه صبح بلند شی خودتو تو آینه نگاه کنی ببینی قیافت شده عین چلغوز چیکار میکنی ؟ A (96)
16 . اگه من سبز وزغی شم چیکار میکنی ؟ میای دست بوسم یا پابوسم ؟ A (57)
17 . اگه من بن بشم چیکار میکنی ؟ G013در مورد این سریالای خاک بر سری مثل ومپایر دایریز چیه ؟ 973
18
اگه من اسمتو بزارم مش غلام زبه زادگانی چیکار میکنی ؟ 7
خوب دیگه باید برم ، تریبونمو به تو میسپارم ، نبینم خش به روش بیفته وگرنه همچین تو افق محوت میکنم که تو عمود بازیافتت کنن . آندرستند ؟ (2323)
مــــــــــــــــــــــــنو تو 4 سطر توصیف کن :\
دوس نداری من برم ؟ نرم ؟ برم ؟ میرم :|
خوب قبل از طرح سوالات تریبونم رو آوردم Pinkglassesf
[تصویر: i2pwh5fmc4fdddmru6q.jpg]
بزارینش وسط ، بـــــــــــــله ، لوکیشنش حرف نداره 2
اهم اهم ، خوب بریم سر سوالات Trenchcoat
اول بگو چه قدر دوسم داری ؟دوست بد خوبتم یا خوب بدت ؟
1 . کانون زبان میری ؟ تا حالا شیفت صبح هم بودی ؟ ساعت 7 باید بلند شی ، به نظرت انگیزه ی این مادران فولاد زره از گرفتن شیفت صبح واسه ما چیه ؟ (2186)
2 . تا حالا کسایی رو دیدی که پشت وانت میشینن ؟ چه حسی بهت دست میده وقتی اونا رو میبینی ؟ G013
3 . بند نافت چند سانت بوده وقتی به دنیا اومدی ؟ Tongue
4 . نظرت در مورد الانتوئین و کولاژن چیه ؟ Icon8Icon8 مدیونی اگه وظایفشونو نگی ، اینهمه صبح تا شب تبلیغشو میکنن که حالا بلد نباشی جواب این سوالو بدی ؟ Bg5
5 . نظرت در مورد حشره کش تار و مار چیه ؟ تا حالا باهاش قتل عام انجام دادی ؟ Smilie (51)
6 . اگه قرار باشه من یکی از اعضای خانواده ت بشم ، دوست داری چه نسبتی باهات داشته باشم ؟ Worship
7 . نظرت در مورد گوشی های GLX ساخت ایران چیه ؟ تا حالا دقت کردی برای اولین بار در دنیا ایران تونسته گوشی هایی بسازه که تو جیب جا شن ؟ الان از شنیدن این خبر بهت احساس غرور دست داد ؟ 5
8 . نظرت در مورد مودم اینترنت چیه ؟ دلبستگیت بهش تا چه حده ؟ میخوای برات آستین بالا بزنم ؟ Sleepy
9 . نظرت 1 . اگه صبح از خواب بلند شی ببینی بن شدی چیکار میکنی ؟ Smilie_girl_093
12 . اگه صبح از خواب بلند شی ببینی بن نشدی چیکار میکنی ؟ we3
13 . اگه صبح از خواب بلند شی ببینی نتت قطعه و تا یه سال دیگه هم وصل نمیشه چیکار میکنی ؟ Imofksmiley
14 . دوست صمیمیت تو انجمن کیه ؟ چند تا دوسش داری ؟ 0011
15 . اگه صبح بلند شی خودتو تو آینه نگاه کنی ببینی قیافت شده عین چلغوز چیکار میکنی ؟ A (96)
16 . اگه من سبز وزغی شم چیکار میکنی ؟ میای دست بوسم یا پابوسم ؟ A (57)
17 . اگه من بن بشم چیکار میکنی ؟ G013در مورد این سریالای خاک بر سری مثل ومپایر دایریز چیه ؟ 973
18
اگه من اسمتو بزارم مش غلام زبه زادگانی چیکار میکنی ؟ 7
خوب دیگه باید برم ، تریبونمو به تو میسپارم ، نبینم خش به روش بیفته وگرنه همچین تو افق محوت میکنم که تو عمود بازیافتت کنن . آندرستند ؟ (2323)
مــــــــــــــــــــــــنو تو 4 سطر توصیف کن :\
دوس نداری من برم ؟ نرم ؟ برم ؟ میرم :|