دست شما نازی ها خونده شده.شما فقط در حال توطئه هستید.اینهم توطئه جدید است که توسط شخص درجست وجوی حقیقت فرماندهی میشه.
درضمن بنده هم فروم دیگری رو تبلیغ نکردم.نمی دونم چگونه اجازه می دهند شما فرومی دیگر تبلیغ کنید این به ضرر انجمن است.
من وفرید با هم مشورت کردیم ودریافتیم اعتراض شما بیهوده است.
شما کتاب هایی بی ربط رو به عنوان منبع ذکر می کنید در صورتی که تو اون کتابا همچین چیز هایی ننوشته.
تایپیک های من هم هیچ موردی ندارد.این فقط جو افراطی است که شما بوجود اوردید.
بارها شده من از کشور ایران دفاع کردم.باور نمی کنید از آریو برزن بپرسید.در تایپیک حمله اعراب فقط بنده بودم که جنایات اعراب رو مطرح کردم.نه شما ونه هیچ کس نیومد کمک.فقط آریو برزن به مدت کمی اومد کمک ولی کل بحثو نبود.
در تایپیکی اسکندر داشت بیگناه جلوه داده می شد که بنده مطرح ساختم آن جانور چه کسی بوده.
وبارهای دیگر.
58 تایپیک تاریخی من در مورد کمونیسم وتبلیغ کمونی نیستش.
شما تایپیک نازیستی نمی زنید جو نازیستی ایجادمی کنید.البته بازهم می گم تا پیش از این من کاری نداشتم ولی با این عملیات توطئه آمیزتان که دوست بنده فرید را تحریک به ستیز با من کردید مطمئن باشید نتیجه اش رو خواهید دید.
هه هه.شما نه که خیلی آنلاینی وتایپیک هات هم زیاده!!!!!
بارها شده بنده ضد هیتلرشون منبع اوردم ایشون گفتن تاریخ رو فاتحان می نویسند.
حال که یک بار ضد استالین چیزی گفتن بیان این جمله از زبان ما موجب رنجش ایشان شد.البته من منابعشون رو رد نکردم.ومطمئنا به کتابخانه ملی رفته واون کتاب هارو مطالعه می کنم تا حقیقت رو جویا شوم.
متاسفانه سینا همیشه از دید نازیسمی وزرفدارانه هیتلری مسائل رو نگاه میکنه.
درضمن بنده هم فروم دیگری رو تبلیغ نکردم.نمی دونم چگونه اجازه می دهند شما فرومی دیگر تبلیغ کنید این به ضرر انجمن است.
من وفرید با هم مشورت کردیم ودریافتیم اعتراض شما بیهوده است.
شما کتاب هایی بی ربط رو به عنوان منبع ذکر می کنید در صورتی که تو اون کتابا همچین چیز هایی ننوشته.
تایپیک های من هم هیچ موردی ندارد.این فقط جو افراطی است که شما بوجود اوردید.
بارها شده من از کشور ایران دفاع کردم.باور نمی کنید از آریو برزن بپرسید.در تایپیک حمله اعراب فقط بنده بودم که جنایات اعراب رو مطرح کردم.نه شما ونه هیچ کس نیومد کمک.فقط آریو برزن به مدت کمی اومد کمک ولی کل بحثو نبود.
در تایپیکی اسکندر داشت بیگناه جلوه داده می شد که بنده مطرح ساختم آن جانور چه کسی بوده.
وبارهای دیگر.
58 تایپیک تاریخی من در مورد کمونیسم وتبلیغ کمونی نیستش.
شما تایپیک نازیستی نمی زنید جو نازیستی ایجادمی کنید.البته بازهم می گم تا پیش از این من کاری نداشتم ولی با این عملیات توطئه آمیزتان که دوست بنده فرید را تحریک به ستیز با من کردید مطمئن باشید نتیجه اش رو خواهید دید.
نقل قول: اگر قرار بر مدیریت بود بنده دوستان بیشتری اینجا داشتم که اگر می خواستم مدیر شوم مطمئنا شرایطم بهتر از شما بود با توجه به این که جزو قدیمی ترین اعضا هستم حاشیه ام هم از شما کمتره و کاربر با انضباط تری نسبت به شما هستم
هه هه.شما نه که خیلی آنلاینی وتایپیک هات هم زیاده!!!!!
نقل قول: الان اطلاعات بنده در مورد تاریخ اسلام بسی بسی بسی بیشتر از شماست ولی نمیام جو انجمن رو یهویی کلی عوض کنماطلاعات بنده هم درمورد تاریخ شوروی وروسیه بسی بسی بیش تر از شماست.
نقل قول: شاید شما تصور کنید که فقط من با شما مشکل دارم ولی باور ندارید از دیگر اعضای انجمن بپرسیدهیچ کسی نیستش.من با ادب واحترام همیشه با کاربران خوب فلش خور رفتار می کنم.واین انتقاد فقط از شما است.
نقل قول: کاربر جستجوی حقیقت یکی از مفید ترین و کم اسپم ترین کاربران سایت بخصوص انجمن تاریخ است.درسته صابر ولی موذیانه سعی در پیش برد اهدافش می کند.
بارها شده بنده ضد هیتلرشون منبع اوردم ایشون گفتن تاریخ رو فاتحان می نویسند.
حال که یک بار ضد استالین چیزی گفتن بیان این جمله از زبان ما موجب رنجش ایشان شد.البته من منابعشون رو رد نکردم.ومطمئنا به کتابخانه ملی رفته واون کتاب هارو مطالعه می کنم تا حقیقت رو جویا شوم.
متاسفانه سینا همیشه از دید نازیسمی وزرفدارانه هیتلری مسائل رو نگاه میکنه.