(31-03-2014، 11:33)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-03-2014، 11:30)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ی چن تا قضیه دیه هم انجام شد بعد ی فیلم دیگه |:
(31-03-2014، 11:29)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-03-2014، 11:27)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه -_-
(31-03-2014، 11:26)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ی چندتا فیلم دیدم الان کاملا تو جو قرار دارم |:
فقط خوناشام ^.^
ادمو در جو قرار ميده
فیلمای دیگه ایم هسن |: مثلا سفر در زمان -_-
صبح ساعت 7 ک فیلمو دیدم 9 تموم شد من تا 10 تو کمد بودم داشتم سعی میکردم تو زمان سفر کنم |:
|:
خدا شفا بده
|:
ولی اونا ناخوشاینده گفتنش |:
ترجیح میدم سکوت اختیار کنم -_-
|:
عقل داری؟
|:
(31-03-2014، 11:36)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خاطرات |:
(31-03-2014، 11:35)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.200 تا خوناشام داریم -_-
(31-03-2014، 11:29)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خله |:
(31-03-2014، 11:27)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه -_-
(31-03-2014، 11:26)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ی چندتا فیلم دیدم الان کاملا تو جو قرار دارم |:
فقط خوناشام ^.^
ادمو در جو قرار ميده
فیلمای دیگه ایم هسن |: مثلا سفر در زمان -_-
صبح ساعت 7 ک فیلمو دیدم 9 تموم شد من تا 10 تو کمد بودم داشتم سعی میکردم تو زمان سفر کنم |:
با اين كهخوناشام قديمي هنوزم قشنگه ^.^
ب کدوم اشاره میکنی ؟|:
نيكي خيليم پايه هفتم شيرينه
مخصوصا علوم ^.^
[/quote]
عشقم علوم
مخصوصا زیست
تو زیست تاحالا پایین تر از 20 نگرفتم |: