29-03-2014، 13:03
(29-03-2014، 13:00)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چون میمیرم |: ..
(29-03-2014، 12:57)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.قــروبــونــت ! ^_^
(29-03-2014، 12:55)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-03-2014، 12:52)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عــخــشـی بــه مــولــآ ^_^
رُکی برات نظر گُذاشتم تو وبت ^_^
پــســرونــه جدید گذاشـــتم دیدی؟ (:
اگه پسر بودم خدایی ازشون استفاده میکردمآ -_-
فدات ^_^ ..
آرع دیدم عاللیییی بودن رو همون پستت نظر گذاشتم ^_^ ..
منم -_- خیلی خُشگل بودن کصافتا |:
منبعت گوجاس رُکی!؟ (: این عکسارو از کوجاها میاری!؟ -_-
وآی -_-
ام ..! /:
از هــمــه جــآ {:
(29-03-2014، 12:56)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تــو چــرآع سـپــآس نــمی دی؟ |:
(29-03-2014، 12:55)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بوگو |: ..
(29-03-2014، 12:52)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.غــزل -_-
(29-03-2014، 12:50)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.رکی -__-
هـــعــی -_-
یـه چیــزی تــو دلــم هــس میــشــه بــهــت بـکــم؟ /:
ســوآلــه بــرام آخــع..! /:
من سپاس بدم دادم رفــتـــــ, |: ..
اممممـ .. /: ..
فقــد امـروز صــُب بـ, عرفــان دادم چــون اونمــ بده .. |:
قــبلش گـفــتم : من مـردم تقــصیر تــوئــ, .. بـآید مـنو پـآریس دفــن کـنین {: ..
خخخخـ |: ..