29-03-2014، 7:59
(29-03-2014، 7:56)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-03-2014، 7:51)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-03-2014، 7:48)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نـآرگیلـی تـو...بـه جـآنـه خودمـ فتوکوپــی همدیگـه ایـن...داداشتـه؟!^__^
(29-03-2014، 7:44)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یه بار ســـــــــحر خیز شدیمااااااا
هیشکی نیســـــــــــــــــــــ....
=(
منم که موزم:|
(29-03-2014، 7:49)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-03-2014، 7:48)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-03-2014، 7:44)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یه بار ســـــــــحر خیز شدیمااااااا
هیشکی نیســـــــــــــــــــــ....
=(
منم که موزم:|
یو که اصن فرشته ای!
جزء آدما حساب نمیشی کع...
خخخ
:4chs:
میزنـــم فکتـو میـآرمـ پـآیینـآ...^__^
عرفـانگوش نده به حرفاش..اغفالِت میکنـه هـآ ^__^
^_-
ولش کن خواهر
بزار با خودش خوش باشع بچع...
^__^
تاحالا هیشکی ازش تعریف نکردع ، من تعریف کردم ، گفتم یه وخ افســردگی مضمن نگیرع...
=)
نـه بابا این افسردگی نمیگیره هــِی میره مسجد دختـر میبینـه با چـآدر گل گلــی..روحیش بـآز میشـه...^__^
ولــی شمـآ از این تعریفا نکــن چون میزنــم فکتو میـآرمـ پـآیین ^__^