24-03-2014، 15:59
(24-03-2014، 15:56)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اصن من بچه ی دوساله :|
(24-03-2014، 15:50)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خو بزن !!
(24-03-2014، 15:50)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-03-2014، 15:45)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-03-2014، 15:44)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بـآز نخ داد ...
نوچــــ نوچ .. خیـلی وقتــه ایـنو گذاشتـم ..!!..
تو چرا طناب میدی؟؟؟؟؟؟؟
مـن اصـلا تو رو نگـآه کردم ؟؟ دچـآر مغزدرد شدی ..
برو توی bingsearch ... بزن عکس های باحال فیسبوک ... ببین چی میـآره ...خخ
حال ندارم دوروزه با احمد حرف نزدم قاطی کردم.
من دیشـب ساعت 1 با گوشی داداشم به دوستم زنـگ زدم .. یک ساعت مخشو کار گرفـتم .. نفهمیـد منم ..
یه حآلی داد که ..
(24-03-2014، 15:50)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-03-2014، 15:47)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تا عاطفه ای؟O.o
(24-03-2014، 15:46)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نَ من قبلا با اسمه دیگه ای میومدم. تو تو پاسارگاد هم بودی؟
(24-03-2014، 15:44)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو-_-
کی تازه وارده؟؟
(24-03-2014، 15:48)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هر وخ گفتن ع* ت بپر وسط بگو من:|
(24-03-2014، 15:44)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-03-2014، 15:42)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ایییییش تازه واردا
کی تازه وارده؟؟
ایـن بچه مشکـل دارع ...
مـدیر انجمنم نشـسته باشه .. میگه وای تازه وارد ..
ایییییش:|
اخـلآقتــ خوده بچـه دو سـآله ..
الـآن اومدی گفتی ایـش تازه واردا چیـو میخواستی ثـآبت کنی ؟؟
مثلآ میخوای بگی خیـلی وقته عضوی ؟؟
چـآییدی ...
باهاتــ دهن به دهـن نمی شم .. چون مدیـرا بهـم گفتـن ایـمان این بچه هست حرفی چیزی نگو .. چند بار گزارش داده ...
فزولی دیگه ..
دستت درد نگرف اینقد ورور کردی؟:|
خسته نباشی:|
بزرگ بودنم هنر نی -_-