10-07-2012، 23:33
(آخرین ویرایش در این ارسال: 10-07-2012، 23:35، توسط FARID.SHOMPET.)
نقل قول: استالین 1بی سوادی رو بر طرف کرد2 کشور رو از کشاورزی به صنعتی پیشرفت داد3بیماریهای واگیردار خطرناک(که حتی تزار وخانواده اش هم می گرفت)دردوره استالین مردم شوروی نگرفتن4ارتش شوروی رو قبل از جنگ جهانی قدرتمند کرد وفرماندهان خائن رو پاکسازی کرد5 در کشور سرمایه داری دولتی برقرار کرد(درزمان لنین سرمایه داری چه خصوصی وچه دولتی ممنوع بود و...همه این ها به طور ناقص پیشرفت داده شد. یک سریالی بود نامش رو یادم نیست در چند جا نشون می داد.(که یکی از شبکه های پارسی زبون هم نشون داد). در مورد یک دکتری بود که خود روس ها فیلم رو ساخته بودن و در مورد زمان استالین بود و لنین که چقدر مملکت بدبخت و بی سواد نشون داده می شد(بر پایه خاطرات راستین یک دکتر روس بود). چند فیلم جنگی و درام دیگر هم دیدم که همه صحنه ها جوری هستن که شوروی رو بدبخت نشون میده و حتی مستند هایی هم در مورد شوروی میشه دید گه گاهی که نشون داده میشه چقدر فقیر و بیچاره وجود داشته.
داس و خنده رو دیدی؟؟؟ یک برنامه خیلی خوب و خنده دار هست از رنج های مردم شوروی. طنز راستینی هست همراه با خاطرات و فیلم های راستین از شوروی استالینی و پس از استالینی.
نقل قول: دیدی گفتم حرف حرف غربیا وتوطئه است.همین من وتو شبکه ای بهایی است.گفته شده بود به نازی سنتر هم توپیده بودن ولی باعث تبلیغشون شدهیکمی به نازی سنتر توبیدن ولی به قول خودت باعث تبلیغ شد که واسه نازیسنتر بهتر شد.
اقا شما هر چی در ایران نباشه رو میگی واسه غربی ها هست و غربی ها بد ما رو می خوان و این چیز ها واسه شستوشوی ما هست. یکمی منطقی باش. همه چیز رو از چند دیدگاه نگاه کن.
من خودم چند تا اخبار رو نگاه می کنم تا به منطقی ترین چیز برسم.