خب شوروی کشوری بود که تازه شروع کرده بود همونش هم خیلی بود .در ضمن چون در تحریم بود غلاتش رو صادر می کرد تا پول بدست بیاورد وگرنه طور دیگه پول نمی تونست برای صنعتی کردن به دست بیاره البته استالین جیره غذای مردم هم صادر کرد.
این کارش خیلی سنگدلانه بود.
مائو هم همین کاررا کرد منتهی کالخوزهای مائو کلا اصلا جوابگو نبودند وجمعیت چین هم زیاد بود.
یک کشور کمونیستی در مراحل اولیه شروع خود سختی های زیادی را طی می کند ولی سرانجام مثل چین پیشرفته وقدرتمند می شود اگر در مقابل مشکلات بایستد.
اقتصاد کمونیسم رو من قبول ندارم چون با سرمایه داری مخالفه ومن باسرمایه داری موافقم واونو لازمه یک کشور می دونم .استالین هم سرمایه داری می کرد وگرنه نمی توانست پیشرفت کند.من اقتصاد استالینیستی رو قبول دارم نه کمونیستی.اقتصاد استالینیستی می گه سرمایه داری دولتی مجازه اما کمونیست سرمایه داری رو رد می کنه واین یکی از اشکالات کمونیسته.
اما لنین با سرمایه داری مخالف بود وشکست خورد در زمامداری اش.
اقتصاد مائوئیستی هم ه جایی نرسید جناب در جست وجوی حقیقت در این مورد خوب آگاهند.
این کارش خیلی سنگدلانه بود.
مائو هم همین کاررا کرد منتهی کالخوزهای مائو کلا اصلا جوابگو نبودند وجمعیت چین هم زیاد بود.
یک کشور کمونیستی در مراحل اولیه شروع خود سختی های زیادی را طی می کند ولی سرانجام مثل چین پیشرفته وقدرتمند می شود اگر در مقابل مشکلات بایستد.
نقل قول: شما چرا به این زیادی به اقتصاد کمونیسم ایمان داری؟؟؟؟
اقتصاد کمونیستی فاسد هست و به رشد امکانات شخصی مردم کمک نمی کنه و وضع خدمات مسکونی مردم رو خراب میکنه. به کره شمالی کمونیستی و چین کمونیستی قدیم(چون چین دیگه مانند گذشته کمونیستی نیست) و شوروی درست نگاه کنید.
انقدر صنعت کمونیست رو بزرگ نشون نده نیکلا جان. شما خیلی از صنعت کمونیستی طرفداری میکنی.
یک کشوری که بخش خصوصی داشته باشه صنعتش زود تر رشد میکنه این رو از هر اقتصاد دانی خواستی بپرس
اقتصاد کمونیسم رو من قبول ندارم چون با سرمایه داری مخالفه ومن باسرمایه داری موافقم واونو لازمه یک کشور می دونم .استالین هم سرمایه داری می کرد وگرنه نمی توانست پیشرفت کند.من اقتصاد استالینیستی رو قبول دارم نه کمونیستی.اقتصاد استالینیستی می گه سرمایه داری دولتی مجازه اما کمونیست سرمایه داری رو رد می کنه واین یکی از اشکالات کمونیسته.
اما لنین با سرمایه داری مخالف بود وشکست خورد در زمامداری اش.
اقتصاد مائوئیستی هم ه جایی نرسید جناب در جست وجوی حقیقت در این مورد خوب آگاهند.