18-03-2014، 21:54
(18-03-2014، 21:51)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-03-2014، 21:49)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من یه باکس 20 تایی دیـنامیت .. 15 تــآ کپسول + 6 تا هفت ترقه ..
(18-03-2014، 21:47)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.برا ما 100تا بمبک تو نیم ساعت لامصب جیبا همه پر بود من خودم 58 تا بمبک داشتم |:
(18-03-2014، 21:45)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-03-2014، 21:43)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
احـمد پسر اینجـآیی ؟؟؟
بودیم بهشهر .. رفتـم زنگ بزنم شمـآرتو پیـدا نکـردم ...
خیـلی کیـف داد ...سوتــ دخترا جیـغ ..
خیآبون امام ! ؟
دیوونه همه بودن خیابون امام .. کجاش ؟
مادمه پاساژ صادقیان بودیـم .. 20 تا دینآمیت ظرف 5 دقیقه تموم کردم ..
هفت ترقه که هیچی نفهمیدم چیکارشون کردم ..
ولی دیـنامیت خیلی حال داد ... خیـلی ریـلکس از تو پیاده رو فندک تو دستم روشن میکردم مینداختم زیره پا .. :cool:
والا ما کلا داشتیم از معمورم فرار میکردیم اصن حال نداد مث بز پشتمون بودن ول نمیکردن !!! یه زمین چمن پیدا کردیم دیدم بالای 10 تای دختر داخلشن 2 تا بمبک انداختیم بیچاره 1 قدم داش سکته کنه !! |: فقط همون جا حال داد دیگه کلا داشتیم میدودییم |: