(15-03-2014، 12:53)anika anti bieber نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عزیزم من کرفتم منطورم این بود به کره ایا کار نداشته باشین انتی جاستینی باش با کره ایا چیکارداری
(15-03-2014، 12:19)maryam501 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-03-2014، 11:06)anika anti bieber نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عزیزم من باشمانبودم
(14-03-2014، 21:15)maryam501 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-03-2014، 21:42)sbinam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.میشه کم ان بخوریییییییییییییییییی
مگه اسماشون معنی هم داره اخه یکی از دوستان گفت با قابلمه می کوبن هر صدایی در اومد همون اسمشونه
چرا ان بخوره عضیضم
دیگه فهمیدن اینکه اسماشون رو با در وقابلمه عجین میکنن ان خوردن نمیخواد
میخواد؟
شما باجاستین خوش باش
مثه اینکه کره ای های این انجمن کلا از انگلیسی بویی نبردن عزیزم آنتی بیبر یعنی ضد جاستین
خدایی چند نفر دیگتون رو باید خرفهم کنم ها؟
(15-03-2014، 15:46)sbinam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من تورونمیخورم کم ان کره ایاهم بخور
(14-03-2014، 21:15)maryam501 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو خودت ان خور کره ای ها هستی بیتربیت من با خودت پایین نیار بدبخت
(13-03-2014، 21:42)sbinam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.میشه کم ان بخوریییییییییییییییییی
مگه اسماشون معنی هم داره اخه یکی از دوستان گفت با قابلمه می کوبن هر صدایی در اومد همون اسمشونه