09-07-2012، 6:04
(آخرین ویرایش در این ارسال: 09-07-2012، 6:08، توسط هامان کبیر.)
(08-07-2012، 15:17)emma نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کی گفته دختر بودن بهتره نه اصلا کی گفته پسر بودن بهتره ما می گیم هرکسی هر نوع محرمیتی که داره داره بیاید خودش رو بشناسه توانایی هاش رو بشناسه و بفهمه و بدونه که یک آدمه یک انسانه با اون حیوان که هر کاری دلش خواست می کنه فرق داره این هرکاری دلخش خواست با نظریه جبر و یا اختیار متفاوته ها اشتباه نکنی می گیم بابا دختر بودن و پسر بودن هردو خوبه و..........................
پسرهایی که میگن دختر بودن خوبه اگه در شرایط ما قرار میگرفتن میدونستن ما چی میکشیم محدودیت ها و ...
در موضوعی که در دست نگاشتن است بدان خواهیم پرداخت
(08-07-2012، 18:07)**MONA** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یه کم فکر خوبه منظورم اینه که کور و کر و خنگ به دنیا نیومدم
خوب کی گفته کسی اینجوریه ها یه کم شفاف تر
(08-07-2012، 17:25)aligoodboy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چی چی حقه چی چی ناحقه شمام شفاف تر
همه ی شماهاکه نوشتین حقه دخترین ماکه پسریم می گیم ناحقه
(08-07-2012، 17:46)EMINEM2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ما امروز رفتیم رو شبکه پارس(فارس شبکه استانی) عامو چی چی میگی قصد چی چی ها کاکو شمام شفاف تر
(06-07-2012، 19:26)**MONA** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من دوست داشتم پسر بودم اما بازم خدا رو شکر میکنم که سالمم
مگه قرار بود شما رو بزنن که خدا رو شکر میکنین که سالم موندین؟ما پسرا که همچین قصدی نداریم