امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 4.1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

رنجی به نام دختر بودن

(08-07-2012، 15:17)emma نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسرهایی که میگن دختر بودن خوبه اگه در شرایط ما قرار میگرفتن میدونستن ما چی میکشیم محدودیت ها و ...
کی گفته دختر بودن بهتره نه اصلا کی گفته پسر بودن بهتره ما می گیم هرکسی هر نوع محرمیتی که داره داره بیاید خودش رو بشناسه توانایی هاش رو بشناسه و بفهمه و بدونه که یک آدمه یک انسانه با اون حیوان که هر کاری دلش خواست می کنه فرق داره این هرکاری دلخش خواست با نظریه جبر و یا اختیار متفاوته ها اشتباه نکنی می گیم بابا دختر بودن و پسر بودن هردو خوبه و..........................
در موضوعی که در دست نگاشتن است بدان خواهیم پرداخت

(08-07-2012، 18:07)**MONA** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه کم فکر خوبهAngry منظورم اینه که کور و کر و خنگ به دنیا نیومدم

خوب کی گفته کسی اینجوریه ها یه کم شفاف تر

(08-07-2012، 17:25)aligoodboy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه ی شماهاکه نوشتین حقه دخترین ماکه پسریم می گیم ناحقه
چی چی حقه چی چی ناحقه شمام شفاف تر

(08-07-2012، 17:46)EMINEM2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2012، 19:26)**MONA** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دوست داشتم پسر بودم اما بازم خدا رو شکر میکنم که سالمم

مگه قرار بود شما رو بزنن که خدا رو شکر میکنین که سالم موندین؟ما پسرا که همچین قصدی نداریمAngel
ما امروز رفتیم رو شبکه پارس(فارس شبکه استانی) عامو چی چی میگی قصد چی چی ها کاکو شمام شفاف تر
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: رنجی به نام دختر بودن - هامان کبیر - 09-07-2012، 6:04

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان