11-03-2014، 17:45
(11-03-2014، 12:57)matin.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دوست عزیز، در اکثر وبلاگهای کوردی این متن وجود داره، منظورم اینه که بنده متنی انگلیسی یا فرانسوی که برگرفته از «مجله بین المللی le français dans le monde no 355 janvier سال 2008» باشه پیدا نکردم.
(10-03-2014، 22:06)Azarbayjanliam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-03-2014، 15:53)matin.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اولاً هدف من اینه که بگم، این مجله و این آمار کاملاً اشتباهه و وجود خارجی نداشته(من قبلاً خیلی گشتم و هیچ لینک و آدرسی پیدا نکردم) و این مشکل شما نیست، چون قبل از این من چندین بار این مطلب رو تو سایت های مختلف دیدم.
(10-03-2014، 15:50)Azarbayjanliam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ترکی؟ --- آذری؟
آذری ترکیبی از ترکی و آذری؟
راستی، من خیلی دنبال این مجله تو اینترنت گشتم ولی نبود ...
حالا کردی با مجموع کدوم ارزشها از فارسی جلو زده؟!
بابا مجموع کلی ارزشها یکی اینکه مذکر و مونثش فرق داره.....
یکی اینکه از تنها زبان هایی هستش که از اول. که درست شده تا حالا عوض نشده
و بنظرم وجود مشخصه های زبانی به تنهایی نمیتونه عامل افزایش رتبه ی یک زبان در چنین طبقه بندی هایی باشه، معمولاً در یکچنین طبقه بندی هایی اصلاً از گرامر و مشخصه های زبانی نام برده نمی شه و معمولاً جمعیت، تعداد کتب چاپ شده، وضعیت سیاسی و اقتصادی کشورهای متکلم آن زبان و ... محاسبه میشن.
اینم لینک البته ۱۰۰۰ تا دیگم هست اگه خواستی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://hiwakurd.blogfa.com/post/74
اصلاً خودِ این مجله رو پیدا نکردم تو اینترنت.